endpendp 0 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان من میخوام درون وب سایتم یع قسمت برای معرفی هنرمندان شهر قرار بدم ماژول بدین منظور جی پیشنهاد میدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 ماژول html سفارشی کارتون رو راه میندازه فکر کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
endpendp 0 ارسال شده در مهر 93 ماژول html سفارشی کارتون رو راه میندازه فکر کنم ممنون بابت جوابی که دادید چیزی که تو نظر من هست قسمتیه که با ورود به آن اول عکس و اسم و حرفه طرف را نمایش بدهد سپس با کیلیک روی هر هنرمند زندگینامه و مشخصات دیگه را بتونند ببینند و ماژول اچ تی ام ال سفارشی فکر نمیکنم بتونه این کار رو انجام بدهد لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 در مطالب خود جوملا هنرمند رو معرفی کنید در پیوندها عکس مورد نظر در مقدمه آپلود کنید سپس ماژول mod_jmnewspro رو دانلود و نصب کنید و در موقعیتی مناسب از قالب با مجموعه ای که مطالب رو منتشر میکنید ست کنید و به هر صورت که میخواهید نمایش دهید موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر