elyas90 1 ارسال شده در مهر 93 سلام لطفا افزونه رو معرفی کنید که مطالب مرتبط سایت رو قرار بده.البته همون ماطلبی رو که می مشخص میکنم و بصورت تگ نباشه چون چند تا پلاگین شیدا کردم که تگ ایجاد میکردند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در مهر 93 لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 در k2 وقتی مطلب ایجاد میکنید و با منویی اون رو در صفحه نمایش میدید میتونید در تنظیماتش چنین کاری رو انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در مهر 93 افزونه دیگه ای وجود نداره چون من از k2 استفاده نمی کنم 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) نمیدونم من چیز دیگری سراغ ندارم اگر پیدا کردم در همین تاپیک اعلام میکنم منتظر نظرات دوستان هم باشید در ضمن مشکلتون با k2 چیه؟؟ ویرایش شده مهر 93 توسط مهدی منتظری 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در مهر 93 مشکلی ندارم چون از ابتدا استفاده نکردم و مطالب سایت هم زیاد هستش و وقت انتقال به k2 رو ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 خوب شما به مدیریت بگو request time error رو زیاد کنه بعد از خود k2 یه دکمه انتقال مطالب داره بزنی منتقل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر