mylove_iman 12 ارسال شده در مهر 93 من از قالب نسخه انگلیسی قالب یورنیوز (YourNews) از شرکت یوجوملا (YouJoomla) استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا هر چی تو editor اضافه میشه غیر از متن را چرا حذف میکنه مثلا عکس که اضافه میکنم یا هر کدی که اضافه میشه مثل لینک فونت یا هر چیز دیگه را حذف میکنه مثل نوت پد عمل میکنه نمیدونم چرا نمیدونم چکارش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما از quick start ان قالب استفاده می کنید ؟ اگر نه فکر نکنم به قالب مربوط باشه اگر بله نام ادیتور ان چیست ؟ 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مهر 93 سلام بله از quick start آن استفاده میکنم. اسم ویرایشگر را از کجا میتونم بفهمم. واقعا از اطلاعات مفیدتون همیشه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما خواهش میکنم در مدیریت جوملا » مدیریت پلاگین ها » سمت چپ بالا دراپ باک داره که پیشفرض نوشته نوع پلاگین که شما روی editor ست کنید تا همه پلاگین های ادیتور نمایش داده بشه 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام بله نوشته 1- ویرایشگر کد نگار 2- ویرایشگر ساده 3- ویرایشگر - TinyMCE الان باید چکار کنم؟ ویرایش شده مهر 93 توسط mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما در تنظیمات اصلی نوع ویرایشگر را ساده کنید و مجدد مثلا یک span بذارید یا .... بذارید و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر