minaalamshahi 0 ارسال شده در مهر 93 با سلام من نمیدونم چطور باید صفحات جدید بسازم یا ادرس صفحات رو توی منویی که میخوام دستی بسازم بدم 1-مثلا اگر صفحه تماس با چطور بسازمش؟و آدرس لینکی که باید به منویی که میسازم بدم چیه؟اگربه منوی خود جوملا بخوام بدم باید چطوری ادرسش رو بدم؟ 2-یه سری محصول ساختم و اضافه کردم میخوام یه لینک هم بدم که بره به صفحه ای که محصولاتم رو نمایش بده و کنار تماس با ما استفاده کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام شما وقتی با جوملا منو میسازید نیاز نیست خودتون بهش ادرس بدید خودش ادرس رو میسازه فقط وقتی من از نوع ادرس خارجیی میسازید نیاز به لینک دادن هست صفحه جدید یعنی منو جدید برا ساخت یک صفحه باید یک منو بسازید تازه کارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minaalamshahi 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام شما وقتی با جوملا منو میسازید نیاز نیست خودتون بهش ادرس بدید خودش ادرس رو میسازه فقط وقتی من از نوع ادرس خارجیی میسازید نیاز به لینک دادن هست صفحه جدید یعنی منو جدید برا ساخت یک صفحه باید یک منو بسازید تازه کارید؟ بله تازه کارم از روی http://forum.joomina.ir/topic/28067-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%86%D9%88/ این لینک توی همین سایت دارم یه منوی کوچیک سمت راست میسازم اما نمیدونم چطور باید ادرس بدم <div class="rightmenu"> <a class="home" href="#">صفحه اصلی</a> <a class="register" href="#">ثبت نام</a> <a class="login" href="#">ورود</a> <a class="contact" href="#">تماس با ما</a> </div> ویرایش شده مهر 93 توسط minaalamshahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 سلام به جای مربع ها آدرس بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minaalamshahi 0 ارسال شده در مهر 93 سلام به جای مربع ها آدرس بگذارید. میدونم باید به جای مربع ها ادرس بزارم ادرس صفحات رو نمیدونم چطور باید بدست بیارم و اینکه صفحه تماس با ما رو مثلا من ندارم ولی میخوام داشته باشم آیا باید این صفحه رو بسازم یا مازول داره؟ بعد چطور آدرسش رو بدست بیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 جوملای جومینا رو نصب کنید به طور پیش فرض یه منوی تماس با ما داره پیشنهاد می کنم آموزش های جوملا رو بخونید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر