poyabahram 0 ارسال شده در مهر 93 با سلام خدمت همه دوستان مدیریت محترم سایت جومینا بنده با کامپوننت widjetkit گالری عکس ساختم بدون مشکل نمایش میده تو منوی خودش با یه عنوان ولی وقتی گالری دومو ساختم البته با یه عنوان دیگه عکسا سیاه رنگ نمایش میده اینم بگم کد ویدجتکیتو توی ادیتور با دو موضوع و مطلب جداگانه گذاشتم لطفا راهنمایی کنید جوملام نسخه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 93 با سلام احتمالا تو این حالت jq تداخل میکنه که باید رفعش کنید قبلا بحث شده هم در تالار هم در وب / سرچ کنید یا حق 1 واکنش ها : poyabahram نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام احتمالا تو این حالت jq تداخل میکنه که باید رفعش کنید قبلا بحث شده هم در تالار هم در وب / سرچ کنید سعید جان تو انجمن سرچ کردم مطلبی نبود اگه دوستان دیگه اطلاعای دارن لطفا کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در آذر 93 سعید جان تو انجمن سرچ کردم مطلبی نبود اگه دوستان دیگه اطلاعای دارن لطفا کمک کنند از پلاگین no confilict استفاده کنید ولی من از گالری ویجت کیت استفاده کردم و منو هم بهش تخصیص دادم همزمان 4گالری مشکل خاصی ندارم ولی اگه تداخل باشه از پلاگین no confilict استفاده کنید و مشکل تداخل را برطرف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 از پلاگین no confilict استفاده کنید ولی من از گالری ویجت کیت استفاده کردم و منو هم بهش تخصیص دادم همزمان 4گالری مشکل خاصی ندارم ولی اگه تداخل باشه از پلاگین no confilict استفاده کنید و مشکل تداخل را برطرف کنید این پلاگین جایی موجود نیست میشه اگه لینکی دارین برای جوملا3بفرستین ممنون از پاسختون اگه 2.5شد مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر