shervin63 2 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان من میخوام عکس های مطالب یک محموعه رو در کنار لینک اون مطلب قرار بدم بصورتی که عنوان مطلب بصورت لینک نمایش داده بشه و با رفتن بر روی عنوان هر لینک ( مطلب ) عکس اون مطلب نمایش داده بشه همونجوری که تو بعضی مگا منو ها هست ممنون میشم اگر زودتر کمکم کنید خیلی خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام ماژول گلوبال نیوز رو نصب کن و با استفاده از گلوبال نیوز و مگا منو میتونی این کار رو انجام بدی من تو این سایت از همین شیوه استفاده کردم 1 واکنش ها : shervin63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام ماژول گلوبال نیوز رو نصب کن و با استفاده از گلوبال نیوز و مگا منو میتونی این کار رو انجام بدی من تو این سایت از همین شیوه استفاده کردم ممنون از جواب تون خیلی ممنون ولی این عکس رو ببینید اما من منظورم اين که روي هر کدوم از اين عناوين که ميريعکس ش بياد اون جلوش نه اينکه عکسه هميشه باشه فقط وقتي روش ميري بياد ویرایش شده مهر 93 توسط shervin63 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام خوب شما به جای گلوبال نیوز از یک اسلاید شو استفاده کن که مطالب رو به این صورت در میاره اسلاید شو رو در مگا منو قرار بده 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر