mstfatata 0 ارسال شده در مهر 93 سلام و خسته نباشید داخل جوملا وقتی وارد صفحه ثبت نام می شم و مشخصات رو وارد می کنم ، دکمه ثبت عمل نمی کنه و هیچ اتفاقی موقع زرنش نمی افته. جالب اینجاست که دکمه انصراف درست عمل می کنه. بنده پلاگین BT Login جومینا رو نصب کردم و زمانی که با اون ثبت نام می کنم درست عمل می کنه. فقط زمانی که از صفحه اصلی جوملا استفاده می کنم این مشکل و دارم. لطفا کمکم کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در مهر 93 سلام و خسته نباشید داخل جوملا وقتی وارد صفحه ثبت نام می شم و مشخصات رو وارد می کنم ، دکمه ثبت عمل نمی کنه و هیچ اتفاقی موقع زرنش نمی افته. جالب اینجاست که دکمه انصراف درست عمل می کنه. بنده پلاگین BT Login جومینا رو نصب کردم و زمانی که با اون ثبت نام می کنم درست عمل می کنه. فقط زمانی که از صفحه اصلی جوملا استفاده می کنم این مشکل و دارم. لطفا کمکم کنید. ممنون کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما از ماژول خود جوملا استفاده کنید و تست کنید ببینید باز هم مشکل پا برجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در مهر 93 سلام ممنون از پاسخگویی تون. خدمتتون عرض کردم زمانی که از ماژول پیش فرض ثبت نام جوملا استفاده می کنم به این مشکل برمی خورم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از منوی view گزینه charachter Encoding رو روی utf-8 بگذارید ببینیم چه خطایی هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) از منوی view گزینه charachter Encoding رو روی utf-8 بگذارید ببینیم چه خطایی هست. سلام و ممنون از پاسخگویی تون ورودی اشتباه نمایش داده می شه. در حالی که توی لوکال درست عمل می کنه. ویرایش شده مهر 93 توسط mstfatata نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما تغییرات اخیر شما از جمله حذف و نصب افزونه ها چی بوده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mstfatata 0 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما تغییرات اخیر شما از جمله حذف و نصب افزونه ها چی بوده ؟ سلام هیچ چیز خاصی نصب و حذف نکردم. جسارتا مسیر خطا رو دید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما جوملاتون آخرین نسخه است ؟ اگر خیر مجدد به آخرین نسخه ارتقا دهید کش جوملا را هم یکبار پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر