moh377 6 ارسال شده در مهر 93 با سلام ... من از جوملا 3.2 اسفاده میکنم و میخواستم آمار بازدید خود سایتم رو به صورت خصوصی چک کنم . آیا در خود جوملا چنین امکانی وجود ندارد که بتونم از اون استفاده کنم یا حتما باید از پلاگین یا کامپوننت خاصی استفاده کنم . ممنون از پاسخ های شما ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 لطفا از عنوان مناسب استفاده کنید ویرایش شد. 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام جوملا2.5 و1.5 دراین انجمن پاسخ میدن 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 سلام ببخشید خوب من دقیقا نمیدونم از چه زیر گروهی استفاده کنم آیا جایی برای مطرح کردن سوالات جوملا 3 هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 منتظر پاسخ بمانید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درودبر شما تاجایی که میدونم بله اگر آمار بازدید می خواین که فقط تو مدیریت بتونید چکش کنید باید یک کامپوننت نصب کنید البته گوگل آنالیز همه کار رو براتون انجام میده اما ... 2 واکنش ها : moh377 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر