zibam 0 ارسال شده در مهر 93 سلام کسی آموزش آر اس تیکت و داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام شما مشکلت رو بگو ما کمک میکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zibam 0 ارسال شده در مهر 93 سلام شما مشکلت رو بگو ما کمک میکنیم خدا خیرت بده برادر.....ببینید من قبلا یک فرم با rs form درست کردم...اما حالا مشتری من یه چیز دیگه می خواد ..می خواد که تو سایت یک اکانت داشته باشه و از این طریق هم ایمیلها رو پاسخ بده و هم دریافت کنه با ایمیل سایت و نمی خواد که از طریق web mail چک کنه ..منم تنها گذینه rs ticket به ذهنم امد....که حالا نمی دونم چه کنم!خوب اگه آموزشی این کامپوننت قرار بدید ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 ببین من خودم دو هفته پیش برا اولین بار نصبش کردم و کار کردم سخت نیست نصبش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zibam 0 ارسال شده در مهر 93 ببین من خودم دو هفته پیش برا اولین بار نصبش کردم و کار کردم سخت نیست نصبش کن بلد نیستی مجبور نیستی حرف بزنی!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 مشاجره ممنوع در صورت تکرار هر دو اخطار دریافت خواهید کرد لطفا قوانین رو بخونید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر