karen 1 ارسال شده در مهر 93 با سلامدوستان عزیز من میخواستم سایت شخصی درست کنم اما اساسا در نصب جوملا به مشکل خوردماز اساتید گرامی کسی هست که لطف کنه و به من کمک کنه؟username / password کنترل پنل سایت رو بهش بدم برام نصب کنه....اگه وجهی هم لازم باشه با کمال میل بابت زحمتش تقدیم میکنم.....مرسیمرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما دوست گرامی شما مشکل خودتان را عنوان کنید و بفرمایید که در کجا به مشکل بر میخورید . نهایتا اگر با راهنمایی هایی که اساتید جومینا ارائه میدهند موفق به حل مشکل نشدید ، دسترسی به هاست بدهید. فکر نمیکنم مدیران و یا همکاران جومینا بابت نصب جوملا از شما مبلغی دریافت کنند ، مگر این که مشکل خیلی حاد باشه . خیلی وقت ها شده ، همکاران انجمن کمک های شایانی به من کردند و بابتش هم پولی دریافت نکردند ! 2 واکنش ها : karen و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karen 1 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما دوست گرامی شما مشکل خودتان را عنوان کنید و بفرمایید که در کجا به مشکل بر میخورید . نهایتا اگر با راهنمایی هایی که اساتید جومینا ارائه میدهند موفق به حل مشکل نشدید ، دسترسی به هاست بدهید. فکر نمیکنم مدیران و یا همکاران جومینا بابت نصب جوملا از شما مبلغی دریافت کنند ، مگر این که مشکل خیلی حاد باشه . خیلی وقت ها شده ، همکاران انجمن کمک های شایانی به من کردند و بابتش هم پولی دریافت نکردند ! مرسی از شما دوست عزیزم من پزشکم و تخصصی در زمینه سایت ندارم به همین دلیل یک مشکل کوچک هم نمیتونم حل کنم به همین خاطر از دوستان کمک خواستم 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام الان میخوایید سایت رو روی هاشت بارگذاری کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر