me64 4 ارسال شده در مهر 93 سلاماگر به لینک زیر نگاه کنید متوجه خواهید شد که وقتی مثلا روی منوی "اخبار" کلیک میکنید مطلبی که در مجموعه اخبار قرار دارد نمایش داده میشود در صورتی که میخوام وقتی کسی روی منوی "اخبار" کلیک کرد ماژول گلوبال نیوز نمایش داده شود. من در ماژول گلوبال نیوز هم در بخش تخصیص منو "اخبار" رو انتخاب کردم ولی ماژول رو در انتهای خبر نمایش میدهد در صورتی که میخوام فقط ماژول نمایش داده شودمنوی news هم از نوع "مطالب » مجموع بلاگ" است http://monji.hol.es/monji/index.php/news نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 می توانید module را در Article فرابخوانید. How do you put a module inside an article نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 می توانید module را در Article فرابخوانید. How do you put a module inside an article واقعیت اینه که من متوجه نشدم راه حل چیه ولی حدس میزنم که مشکل از نوع و شکل تعریف منو باشه ولی اینکه چطور این مشکل رو باید حل کرد نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 واقعیت اینه که من متوجه نشدم راه حل چیه ولی حدس میزنم که مشکل از نوع و شکل تعریف منو باشه ولی اینکه چطور این مشکل رو باید حل کرد نمیدونم ببنید خوب شما نمی توانید منو را به خود ماژول پیوند بدهید . ولی می توانید خود ماژول را در یک article (مطلب) فراخوانی کنید. با دستوری که در بالا گفتم ماژول گلوبال نیوز را در یک مطلب فراخوانی کنید . سپس یک منو بسازید و به مطلب پیوند بدهید. اگر نتوانستید دسترسی بدهید برایتان درست کنم. کار پیچیده ای نیست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 دسترسی را برایتان پ.خ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
craewiod 0 ارسال شده در آبان 93 سلام علیکم با عرض معذرت من هم مشکل مشابهی دارم لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه مطابلب را نمایش ندهم و فقط گلوبال نیوز را نمایش دهم؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در آبان 93 با سلام دوست عزیز شما میتونید تو موقعیت نمایش کامپوننت مطالب یک موقعیت ماژول جدید ایجاد کنی تو فایل ایندکس php و کانمپوننت com_blank را از جوملا جهانی دانلود کنی و بعد از نصب نوع ایتم منو را com_blank انتخاب کنی و وارد موقعیت ماژول ها بشو و ماژولگلوبال نیوز را فقط در منوی مختص خودش فعال کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با سلام دوست عزیز شما میتونید تو موقعیت نمایش کامپوننت مطالب یک موقعیت ماژول جدید ایجاد کنی تو فایل ایندکس php و کانمپوننت com_blank را از جوملا جهانی دانلود کنی و بعد از نصب نوع ایتم منو را com_blank انتخاب کنی و وارد موقعیت ماژول ها بشو و ماژولگلوبال نیوز را فقط در منوی مختص خودش فعال کن فکر می کنم می خواهند ماژول را درون کامپوننت فراخوانی کنند. نه در موقعیت خود ماژول . دوستان کار دشواری نیست . تنها باید از دستور {loadposition xx} یا {loadmodule yyy} که در دستور نخست نام به جای xx ها نام position و در دستور دوم به جای yy نام ماژول را بنویسید. و باید برای اون مطلب Prepare content رو روشن کنید که توی اون پست بالایی روشن هست که چه کار باید انجام بدید ویرایش شده آبان 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر