endpendp 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام دوستان شدیدا دنبال یک ماژول منو ساز خطی آیکنی میگردم که زیرش اسم منو داشته باشه شبییه منوی بالای صفحه اول جومینا هست هم ردیف لوگو (انجمن جومینا هاستبنگ جومینا وب سایت های آماده و...) ویرایش شده آبان 93 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه --> درخواست ها... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) فکر می کنم این کار گشا باشه . (از این من بهتر دیگه نمیشه. همه کاری میکنه) فقط Needs PHP5 to work پوزش فراوان - پیوند را فراموش کردم بگذارم Maximenu CK - Responsive dropdown megamenu ویرایش شده مهر 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
endpendp 0 ارسال شده در مهر 93 فکر می کنم این کار گشا باشه . (از این من بهتر دیگه نمیشه. همه کاری میکنه) فقط Needs PHP5 to work پوزش فراوان - پیوند را فراموش کردم بگذارم Maximenu CK - Responsive dropdown megamenu با تشکر فراوان از پاسختون من اینو دانلود کردم و روی جوملا نصب کردم کجاش میتونم منو را به صورا ایکنی تعریف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 با تشکر فراوان از پاسختون من اینو دانلود کردم و روی جوملا نصب کردم کجاش میتونم منو را به صورا ایکنی تعریف کنم در بخش Module parameters گزینه های فراوانی وجود دارد در این وبگاه هم راهنما وجود دارد http://www.joomlack.fr/en/joomla-extensions/maximenu-ck 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
endpendp 0 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان با تشکر فراوان و کلی درد سر از ماژول نینجا استفاده کردم مشکم تا حدودی حل شده اما الان میخوام فاصله بین آیکن ها و نوشته هاشو کم تر کنم و بین هر ایکن و نوشته از بالا تا پائین خط بزارم راهنمایی کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام لطفا سوال جدید را در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر