tetra 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام به دوستان عزیز من راستشو بخواید سایتی دارم برای فروشگاه که برای اون جوملا رو انتخاب کردم در حال حاضر مشکل ارتباط با درگاه دارم من یا با جهان پی یا با پی لاین کار میکنم میخواستم راهنمایی کنید که من چه طور سایتم رو به درگاه ها متصل کنم آدرس سایت من : http://computermodern.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از کدوم افزونه فروشگاه ساز استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بعد از بررسی متوجه این شدم که شما این سیستم را بصورت کوئیک استارت خریداری نموده اید لطفا از سایت خریداری شده درخواست پشتیبانی فرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tetra 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) بعد از بررسی متوجه این شدم که شما این سیستم را بصورت کوئیک استارت خریداری نموده اید لطفا از سایت خریداری شده درخواست پشتیبانی فرمائید. راستشو بخواید رفتم سایتش پلاگین ها رو ماهیانه 55 هزار تومان میفروشه واسه من فروشمنده زیاده واسه پلاگین اینقدر پول بدم اونم ماهیانه میخواستم ببنیدم دوستان وارد به جوملا میتونند کاری کنند برای ما اینم سایتش *********************************************** ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی لینک به خارج از تالار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اولا من یادم رفت بگم به انجمن جومینا خوش آمدید دوما قوانین رو مطالعه کنید سوما از سایت خریداری شده درخواست پشتیبانی کنید چهارما لینک به خارج از تالار ممنوع است پنجما پست شما ویرایش شد. 1 واکنش ها : tetra نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tetra 0 ارسال شده در مهر 93 اولا من یادم رفت بگم به انجمن جومینا خوش آمدید دوما قوانین رو مطالعه کنید سوما از سایت خریداری شده درخواست پشتیبانی کنید چهارما لینک به خارج از تالار ممنوع است پنجما پست شما ویرایش شد. سلام ببخشید نمیدونستم واسه لینک . من به پشتیبانی ایمیل زدم و جواب دادند و گفتند که باید پلاگین بخرید خوب قیمت پلاگین ها رو زیاد میگه از دوستان اینجا یا خود شما نمیتونید کاری کنید هزینه چیزی داشته باشه پرداخت میکنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 با آقایان انگوتی و یا تهرانی صحبت نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tetra 0 ارسال شده در مهر 93 با آقایان انگوتی و یا تهرانی صحبت نمایید. چه طور باهشون ارتباط برقرار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 شماره آقای انگوتی:09388064305 شماره آقای تهرانی:09123025356 1 واکنش ها : tetra نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر