ali208 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان چطوری متن (قدرت گرفته از وارپ فارسی ارس دیزاین)رو از قسمت footer قالب مورد نظر حذفش کنم. اینم قالب http://s5.picofile.com/file/8142167342/ad_spring_j25.zip.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) در فایل زیر این عبارت وجود دارد: warp\warp.php ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) در فایل زیر این عبارت وجود دارد: warp\warp.php بله این فایل هستش ویرایش شده مهر 93 توسط ali208 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در مهر 93 بله این فایل هستش خب حالا چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دوست عزیز گفتم عبارت مورد نظر در این فایل وجود دارد یعنی این فایل را ویرایش و عبارت مورد نظر را حذف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر