mehdighasemi 2 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان من به یه مشکلی خوردم امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن مطالب رو صفحه اصلی سایت هست ولی وقتی روش کلیک میکنم مطلب رو نشون نمیده rcs-gonabad.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما آخرین تغییرات شما چه چیزهایی بوده است ؟ 2 واکنش ها : فرحزادیان و mehdighasemi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در شهریور 93 من اخرین با فقط یه گالری نصب کردم و ماژول ها رو جابجا کردم نمیدونم چرا اینجوری شد تا این مورد رو ندیده بودم اگه لازمه دسترسی بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در شهریور 93 دوستان کسی نیست کمک کنه خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اين افزونه رو غيرفعال كرده و تست كنيد. 2 واکنش ها : mehdighasemi و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 93 با سلام پیشنهاد میکنم ابتدا نمایش پیام های خطا را فعال کنید ببینید چه خطایی دریافت میکنید و با توجه به آن نسبت به حل مشکل اقدام نمایید موفق باشید 2 واکنش ها : رضاقاسمی و mehdighasemi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در شهریور 93 از کجا باید نمایش پیغامهای خطار را فعال کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در شهریور 93 نمایش پیغامهای خطا رو فعال کردم مربوط به ماژول پارس گلوبال نیوز بود حذف و مجدد نصب کردم درست شد ممنون از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر