me64 4 ارسال شده در شهریور 93 سلام چطور میتونم در سایت خود صفحه بندی داشته باشم مثل عکس زیر و همچنین لینک نمونه که گذاشتم میدونم خود جوملا این امکان رو داره ولی چطوری باید تنظیمش کنم. اگه مرحله به مرحله بگید ممنون میشم http://diyarmirza.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 برید به مدیریت جوملا منوها فهرست اصلی خانه (صفحه اصلی) از سمت چپ ناوبری صفحات رو دوتاشو روی نمایش بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 برید به مدیریت جوملا منوها فهرست اصلی خانه (صفحه اصلی) از سمت چپ ناوبری صفحات رو دوتاشو روی نمایش بگذارید برید به مدیریت جوملا منوها فهرست اصلی خانه (صفحه اصلی) از سمت چپ ناوبری صفحات رو دوتاشو روی نمایش بگذارید در مورد این قسمت که گفتید "از سمت چپ ناوبری صفحات رو دوتاشو روی نمایش بگذارید" منظورتان را متوجه نشدم آیا منظورتان این است که از سمت چپ بخش "انتخابهای طرح" رو انتخاب کنم و در این بخش دو گزینه "صفحه بندی" و "نتایج صفحه بندی" رو روی نمایش بزارم؟ یا این که منظورتان چیز دیگری بود و کار دیگری باید انجام بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 صفحه بندي و نتايج صفحه بندي رو منظورمه به اين خاطر كه از جوملا فارسي استفاده ميكنيد ترجمه ها نيز متفاوت مي باشد. 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 صفحه بندي و نتايج صفحه بندي رو منظورمه به اين خاطر كه از جوملا فارسي استفاده ميكنيد ترجمه ها نيز متفاوت مي باشد. من دقیقا این کار را انجام داده بودم ولی چه حالتی باید اتفاق بیفته این صفحات اضافه بشه چون من دارم از ماژول گلوبال نیوز در بخش content استفاده میکنم. http://www.mehran.hol.es/rajabi/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در همون قسمتی که عرض کردم تعداد مطالب در صفحه اول رو کم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) در همون قسمتی که عرض کردم تعداد مطالب در صفحه اول رو کم کنید. من هر چی رو که فکر میکردم تنظیم باید بشه انجام دادم به شکل زیر http://upload7.ir/viewer.php?file=04505461086839925818.jpg ویرایش شده شهریور 93 توسط me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با قالب های دیگه تست کنید ببینید درسته؟ در صورت امکان دسترسی بدید ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 با قالب های دیگه تست کنید ببینید درسته؟ در صورت امکان دسترسی بدید دسترسی رو برایتان پ.خ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی نیومده فقط آدرس صفحه مدیریت ارسال شده لطفا دوباره ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 بنده تست کردم شما از ماژول گلوبال نیوز استفاده کردید برای همین این اتفاق افتاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 بنده تست کردم شما از ماژول گلوبال نیوز استفاده کردید برای همین این اتفاق افتاده دوباره دسترسی رو براتون پ.خ کردم آره از گلوبال نیوز استفاده میکنم با توجه به این مسئله چطور میتونم صفحه بندی داشته باشم. آیا باید از ماژول دیگری استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 خوب چرا از خود content جوملا استفاده نمی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 دوباره دسترسی رو براتون پ.خ کردم آره از گلوبال نیوز استفاده میکنم با توجه به این مسئله چطور میتونم صفحه بندی داشته باشم. آیا باید از ماژول دیگری استفاده کرد درود بر شما گلوبال نیوز تا جایی که میدونم این قابلیت رو نداره آیدا نیوز این قابلیت رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر