alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 93 با سلام در ادیتور متن امکان انتخاب بعضی اندازه های فونت مطالب در فونت سایز نیست من میخام اندازه 13 انتخاب کنم در حالیکه 12 و 14 داره ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 93 از ادیتور jce استفاده میکنم اگه بخوام از واحد نمایش فونت از pt به px تبدیل بشه چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 روي نوار ابزار html كليك كنيد و تغييرات رو اعمال كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در شهریور 93 روي نوار ابزار html كليك كنيد و تغييرات رو اعمال كنيد با سپاس.اما در عمل این راه حل امکان پذیر نمی باشد به این دلیل که وقتی شما یک متنی رو در ادیتور متن کپی می کید خود جوملا تگ های p و span های زیادی میسازه و هرکدوم از اونا استایل های خودشو داره پس ویرایش html خیلی زمان بر خواهد بود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از تنظیمات کلی ویرایشگر رو روی ساده قرار بدید و کد Html رو ببینید و ویرایش کنید. 1 واکنش ها : alikarimi8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 93 از تنظیمات کلی ویرایشگر رو روی ساده قرار بدید و کد Html رو ببینید و ویرایش کنید. با تشکر ولی دوست عزیز گویا شما کامنت قبلی من رو نخوندید ودوباره حرف قبلیتون رو تکرار کردید.من قبلا این راه ها رو امتحان کرده بودم ولی چون بی نتیجه بود در انجمن مطرح کردم... 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) از کد زیر استفاده کنید در قسمت html: <div style="14px;">متن مورد نظر</div> در حقیقت من راهی جز این به ذهنم نمیرسد. خودم همیشه از این روش استفاده کردم ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر