arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 سلام وقت بخیر بیش از دو سال است که از اسلاید شو mod_FreshSlideshow_J15 در سایت استفاده می کنم و در این مدت هیچ تغییری در افزونه های سایت نداشته ام در سرور هم تغییری ایجاد نشده اما از 3 روز پیش اروری در بالای اسلاید شود ظاهر شده با حذف و نصب دوباره این ارور همچنان باقی است دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید http://www.sedayeabadan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) افزونه رو غيرفعال كنيد ببينيد اين ارور وجود داره؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 با غیر فعال کردن ماژول اروری در موقعیت قالب ظاهر نمی شود ماژول های دیگر سایت رو هم که در این موقعیت منتشر می کنم اروری ایجاد نمی شود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 mod_FreshSlideshow_J15 http://uplod.ir/ca0c3vs2oaum/mod_FreshSlideshow_J15n.zip.htm نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 روی سایت جوملا یی دیگر تست کنید ببینید این مشکل وجود دارد یا خیر 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما افزونه رو آپدیت نکردید ؟ در اون جایی که ارور نمایش داده می شود متن نمایش داده می شد یا اصلا چیزی نمایش نمیداد ؟ 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 روی سایت جوملا یی دیگر تست کنید ببینید این مشکل وجود دارد یا خیر متاسفانه به سایت جوملایی دیگری دسترسی ندارم که تست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما افزونه رو آپدیت نکردید ؟ در اون جایی که ارور نمایش داده می شود متن نمایش داده می شد یا اصلا چیزی نمایش نمیداد ؟ نزدیک به دو سال است که اصلا هیچ آپدیت یا حذف و اضافه ای در ماژول های سایت نداشته ام فقط مطلب ارسال می کنم در اون بخش بالا که ارور ایجاد شده چیز خاصی نبود تصاویر نمایش داده می شد و در زیر تیتر مطلب الان که مجموعه اسلاید شیفت خورده به سمت پایین و اون ارور بالا قرار گرفته اگر با فایرباگ متن ارور ها رو حذف کنید اسلاید به درستی در جای خودش دیده می شه و متن تیتر هم مشخص می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 اسلاید بدون ارور به شکل زیر دیده می شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود برشما در تنظیمات برسی کنید شاید موردی هست که این ماژول می خواهد ان را فراخوانی کند اما نمی تواند. یا همچین چیزی زیرا از سورس که چیزی مشخص نیست! 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لينك دانلود افزونه رو از سايت jmdownload بگذاريد تست كنم احتمالا بتونم حلش كنم 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 درود برشما در تنظیمات برسی کنید شاید موردی هست که این ماژول می خواهد ان را فراخوانی کند اما نمی تواند. یا همچین چیزی زیرا از سورس که چیزی مشخص نیست! حالت های مختلف رو در مدیریت ماژول تست کردم اما متاسفانه حل نشد در این دو سال بدون هیچ مشکلی کار می کرد الان هم درست کار می کنه یعنی فراخوانی مطلب و تصویر و حرکت اسلاید مشکلی نداره فقط شیفت خورده پایین و اون متن بالا ظاهر شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 لينك دانلود افزونه رو از سايت jmdownload بگذاريد تست كنم احتمالا بتونم حلش كنم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14112197991.zip http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14112197991.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) من نصب کردم هیچ مشکلی نداره فقط هیچ تنظیماتی ندارم افزونه ناقصه ولی کار می کنه دسترسی بدید ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در شهریور 93 فکر کنم مشکل حل شد در فایل corecontent در پوشه tmpl ماژول یه آدرس به یه منبع اینترنتی بود که قیلطر شده بود! 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر