soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 ديروز سايتم اين ارور رو ميده با شرکتي که هاست رو ازش گرفتم تماس گرفتم ميگه از اينجا مشکلي نيست و مشکل از سايت خودتونه اين سايت حدود يک ساله داره کار ميکنه حالا به نظرتون اين چه مشکلي داره ؟ ممنون ميشم راهنمايي کنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اين ارور همين ديروز براي من بوجود اومد الان كه دقت كردم متوجه شدم نميدونم چرا بعضي سرورا مشكل پيدا كردن اگر با index.php آدرس رو وارد نكنيد وارد نميشن از cpanel ريدايركت كنيد. ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 اين ارور همين ديروز براي من بوجود اومد الان كه دقت كردم متوجه شدم نميدونم چرا بعضي سرورا مشكل پيدا كردن اگر با index.php آدرس رو وارد نكنيد وارد نميشن از cpanel ريدايركت كنيد. سلام يعني چي ريدايرکت کنم ؟ نمي دونم چجوري بايد اينکارو بکنم ممنون ميشم بيشتر راهنمايي کنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اول ببين با index.php باز ميشه يا نه اگر باز شد بگو cpanel داري يا دايركت ادمين؟ 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 اول ببين با index.php باز ميشه يا نه اگر باز شد بگو cpanel داري يا دايركت ادمين؟ آدرسم رو اينجوري مينويسم بازم باز نميشه ghazali.ac.ir/index.php توي cpanel گزينه دايرکت ادمين دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 اول ببين با index.php باز ميشه يا نه اگر باز شد بگو cpanel داري يا دايركت ادمين؟ آدرسم رو اينجوري مينويسم بازم باز نميشه ghazali.ac.ir/index.php توي cpanel گزينه دايرکت ادمين دارم redirect هم دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نمايش خطا رو فعال كنيد. 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 نمايش خطا رو فعال كنيد. ميشه بگيد از کجا و چجوري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 خطا همون عکسي که اول گذاشتم نيست ؟ راستي اون شرکتي که هاست رو گرفتم براي اينکه ثابت کنه مشکل اونجا نيست اينو درست کرده ghazali.ac.ir/test.php که با اين نمايش ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 وارد مديريت جوملا بشيد بريد تنظيمات كلي از سربرگ سوم نمايش خطا رو روي حداكثر بگذاريد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 وارد مديريت جوملا بشيد بريد تنظيمات كلي از سربرگ سوم نمايش خطا رو روي حداكثر بگذاريد. خب اصلا نه سايتم بالا مياد و نه مديريت سايت تا برم نمايش خطا رو فعال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 وارد هاست بشيد بريد داخل فايل configuration.php خطي كه واژه error_reporting رو پيدا كنيد كل خط رو با كد زير جايگزين كنيد: public $error_reporting = 'maximum'; 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 93 وارد هاست بشيد بريد داخل فايل configuration.php خطي كه واژه error_reporting رو پيدا كنيد كل خط رو با كد زير جايگزين كنيد: public $error_reporting = 'maximum' ممنونم مشکلم حل شد اينم عوض کردم و لي مشکل از آپديت هاست بود که با ديتابيس من سازگار نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر