azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان اين ماژولي كه ميخوام بهتون معرفي كنم فكرميكنم الان فروشگاه جومينا داره ازش استفاده ميكنه. اين ماژول مياد تصاويري رو كه براش درنظرميگي همه گي رو نشون ميده اما وقتي كليك ميكني روي يك عكس اون عكس رو به صورت سايز اصلي نمايش ميده (بدون رفتن به صفحه بعد) در زير عكي هم دكمه اي براي بستن تعبيه شده فكر كنم بدرد بعضيها بخواره. توضيحات اصلي سايت: The DJ-Art Gallery component allows you to add up to seven images into a single gallery, which you can display in an article using DJ-Art Gallery plugin or in a module position using DJ-Art Gallery module. The main feature of the component is that you can crop a part of image that will be displayed in the front view of gallery and after clicking an image, it will enlarge to its original size. دمو سايت اصلي دانلود از سرور جومينا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در خرداد 90 این کامپوننت ایجاد کردم اما نمیدونم چطور میتونم به یکی از صفحاتم که مطلب گذاشتم اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود از پلاگین درج کامپوننت در محتوا میتونی استفاده کنی. یک راه دیگه هم اینه که یک منو به این کامپوننت اختصاص بدی و مطالب را تحت یک ماژل html دستی در صفحه مورد قرار دهید. پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 90 البته دقيقا يك پلاگينم با اين كاربرد هست كه براي هر عكسي كه بذارين اين كاررو ميكنه.اگر پيداش كردم قرار ميدم يا اگر دوستان اسمشو ميدونن معرفي كنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در خرداد 90 سلام و درود از پلاگین درج کامپوننت در محتوا میتونی استفاده کنی. یک راه دیگه هم اینه که یک منو به این کامپوننت اختصاص بدی و مطالب را تحت یک ماژل html دستی در صفحه مورد قرار دهید. پیروز باشید. دوست عزیز میشه لینک دانلود پلاگین درج کامپوننت در محتوا رو بدین؟ خیلی گشتم نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 90 اينم لينكش در جومينا: پلاگین درج ماژول در مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در خرداد 90 اينم لينكش در جومينا: پلاگین درج ماژول در مطلب درود و تشکر از شما حقیقتش من اینو نصب کرده بودم و درج کامپوننت در محتوا برام جالب و مورد نیاز بود، اصلاً همچین پلاگینی هست؟ اگر همچین پلاگینی باشه کارهای جالبی میشه انجام داد، درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در خرداد 90 دقيقا.اگه دانلود كرديد ميتونيد خودتون تست كنيد و از جوملا لذت ببريد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این پلاگین مربوط به درج ماژول در مطلب هست نه کامپوننت در مطلب!! در مورد درج کامپوننت در مطلب پلاگینی وجود نداره. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر