iranbuzz 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام و عرض خسته نباشیدبنده یک سایت فروشگاه اینترنتی میخوام با جوملا راه اندازی کنم . میخواستم ببینم آیا افزونه ای هست که با استفاده از اون بتونم بخشی از این فروشگاه رو به دوستانم اجاره بدم با دسترسی محدود تا ایشون بتونن محصولات خودشون رو در اون بخش از فروشگاه اضافه کرده و بفروشنبنده زیاد به جوملا وارد نیستم . اگر همچین چیزی هست لطفا راهنمایی کنیدبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) به انجمن جومينا خوش آمديد بله فكر ميكنم بتونيد اين كار رو انجام بديد. با فروشگاه ساز جوم شاپينگ ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : iranbuzz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbuzz 0 ارسال شده در شهریور 93 به انجمن جومينا خوش آمديد بله فكر ميكنم بتونيد اين كار رو انجام بديد. با فروشگاه ساز جوم شاپينگ با تشکر از شما بنده قالب سایت دیجی کالا که با اسم سامان نسخه ۲ اگر اشتباه نکرده باشم رو میخوام خریداری کنم . این قالب برای جوملا ۲.۵ هست تا اونجا که اطلاع دارم . آیا کسی از دوستان میتونن این قالب رو برای بنده سفارشی سازی کرده و تغییراتی از جمله همکاری در فروش رو بهش اضافه کنند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در اسفند 93 سلام لطفا لینک بخش سیستم فروش یا غرفه دهی در جومشاپینگ رو بدین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر