yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان لطفا وارد صفحه مقابل بشوید: http://www.tasveergar.ir/ در زیر اسلایدشو یک جعبه بازشونده ای هست که نوشته شده: "بر اساس تاریخ" اگر بر روی فلش این جعبه بازشونده کلیک کنید، می بینید که تاریخ های اون بر اساس تاریخ میلادی هستش! چطور میشه این رو به شمسی تبدیلش کرد؟ در ضمن در کل وب سایت این مشکل وجود "ندارد"! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما منظورتون اینه که این مازول در منوهای دیگر هم منتشر شده است ولی شمسی می باشد ؟ مطمئن هستید همین ماژول هست ؟ لینک اون صفحه رو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) منظورم رو خیلی واضح گفتم برادر! این ماژول در همه صفحات فعال هست و فرقی نمی کنه؛ همشون این مشکل رو دارند. البته الآن که گقتید رفتم همه ماژول ها رو غیرفعال کردم، تصویر زیر: بودش، اما جعبه بازشونده باز نمی شد! در واقع باید اینطور باشه که کار کردن جعبه بازشونده منوط به فعالسازی ماژول مربوطه باشه. کل سیستم وب سایت هم از لحاظ تاریخ مشکلی نداره و شمسی هست و تنها با این ماژول مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید. ویرایش شده شهریور 93 توسط روح الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما اولا شما فرمودی در کل وبسایت این مشکل وجود ندارد. خب منی که دارم این مطلب رو میخونم فکر می کنم این مشکل در صفحات دیگر برای این ماژول وجود ندارد. ثانیا اگر کل جوملا شمسی هست پس مازول داره از توابعی غیر از توابع نوشته شده جوملا استفاده می کنه. باید مازول کدهای php اش ویرایش بشه و طوری تغییر داده بشه که از توابع جوملا استفاده کنه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 حالا تکلیف بنده که برنامه نویسی بلد نیستم چیه؟! برای حل این مشکل چیکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما شاید یک توفیق اجباری بشه که حداقل برنامه نویسی رو در حد معمول یاد بگیرید اما اگر خود خطی که تاریخ رو نشون میده اینجا بذارید من اون خط رو تغییر میدم که شمسی بشه. البته میدونم یکم سخته برای شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سخت نیست، فعلا غیرممکنه! چون در حال یادگیری هستم اما نه PHP، بلکه الآن روی JavaScript تمرکز کردم. شما نمی تونی فعلا موقتا راهنمایی کنی؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط روح الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 البته ظاهرا نمی تونی، ولی اگه تونستی هم بد نیست، چون توی انجمن های دیگه هم مطرح شده این بحث! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لطفا اينقدر اسپم نفرستيد آقاي ميري فرمودند كدشو قراربديد تا براتون تغييرات رو اعمال كنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) البته ایشون بیشتر اسپم می فرستند! ولی همونطور که عرض کردم نمی دونم کد چه چیزی رو باید بفرستم چون ایشون خیلی کلی گفت و یه نگاهی کردم به فایل های داخل افزونه ولی چیزی متوجه نشدم. ماژول مورد بحث، "k2 Tools" هست؛ فکر می کنم باید فایل "calendar.php" ویرایش بشه که کدهاش رو می گذارم: <?php /** * @version 2.6.x * @package K2 * @author JoomlaWorks http://www.joomlaworks.net * @copyright Copyright (c) 2006 - 2014 JoomlaWorks Ltd. All rights reserved. * @license GNU/GPL license: http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html */ // no direct access defined('_JEXEC') or die; ?> <div id="k2ModuleBox<?php echo $module->id; ?>" class="k2CalendarBlock<?php if($params->get('moduleclass_sfx')) echo ' '.$params->get('moduleclass_sfx'); ?>"> <?php echo $calendar; ?> <div class="clr"></div> </div> ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی ظاهر دادن به كد ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر