sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام به همگی. من در import دیتابیس به phpmyadmin هاستم مشکل زیر رو دارم : دقت کنید اونجایی که با رنگ زرد نشون دادم اول روی utf8_persian_ci تنظیم کردم که پیغام خطا داد بعد رفتم تو قسمت operations توی phpmyadmin لوکال و تغییرش دادم روی utf8_unicode_ci ولی بازم پیغام خطا داد.چیکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salam110 2 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام به همگی. من در import دیتابیس به phpmyadmin هاستم مشکل زیر رو دارم : دقت کنید اونجایی که با رنگ زرد نشون دادم اول روی utf8_persian_ci تنظیم کردم که پیغام خطا داد بعد رفتم تو قسمت operations توی phpmyadmin لوکال و تغییرش دادم روی utf8_unicode_ci ولی بازم پیغام خطا داد. چیکار باید کنم؟ آخرش نوشته که یوزر شما به بانک اطلاعاتی مورد اشاره دسترسی ندارید. باید دسترسی تان را در کنترل پنل سایتتان درست کنید یا ممکن است که مشکل از هاست شما باشد. از روی لوکال تست می کنید؟ چه برنامه ای دارید؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط salam110 1 واکنش ها : sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) آخرش نوشته که یوزر شما به بانک اطلاعاتی مورد اشاره دسترسی ندارید. باید دسترسی تان را در کنترل پنل سایتتان درست کنید یا ممکن است که مشکل از هاست شما باشد. از روی لوکال تست می کنید؟ چه برنامه ای دارید؟ فکر نکنم مشکلی از هاست باشه چون تو یه هاست دیگه هم تست کردم اونم این پیغام رو داد منظورتان از اینکه "باید دسترسی تان را در سی پنل سایتتان درست کنید" چیه؟ از کجا باید اینکار رو کنم؟ نه روی لوکال نیست. از phpmyadmin لوکال بانک رو export کردم وقتی دارم تو phpmyadmin هاست import میکنم این پیغام رو میده. روی لوکال هم wapmserver هستش. ویرایش شده شهریور 93 توسط sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با تشكر از كاربر salam110 اول اينكه به انجمن جومينا خوش آمديد و سپس بايد خدمتتون عرض كنم charset جوملا utf8_general_ci هست ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد ببينم چه كاري از دستم بر مي آيد 1 واکنش ها : sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 با تشكر از كاربر salam110 اول اينكه به انجمن جومينا خوش آمديد و سپس بايد خدمتتون عرض كنم charset جوملا utf8_general_ci هست بله درسته ... مشکلم charset هست ولی وقتی میخوام import کنم دیتابیس رو چیزی بنام utf8_persian_ci یا utf8_general_ci نداره و فقط utf8 خالی داره و وقتی توی لوکال و wapserver میرم توی قسمت operations و میخوام دیتابیس رو روی utf8 تنظیم کنم؛ utf8 خالی نداره بلکه utf8_..._ci داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 دوست گرامی من charset رو روی utf_general_ci هم تنظیم کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما بكاپ ديتابيس رو قرار بده من هم تست بكنم شايد اصلا خود بكاپ مشكل داره اگر من تو نصب مشكل نداشتم مشكل از هاستينگ مي باشد يا شما با يك دسترسي محدود وارد سايت شده ايد. 1 واکنش ها : sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 شما بكاپ ديتابيس رو قرار بده من هم تست بكنم شايد اصلا خود بكاپ مشكل داره اگر من تو نصب مشكل نداشتم مشكل از هاستينگ مي باشد يا شما با يك دسترسي محدود وارد سايت شده ايد. اوکی متوجه شدم. اینم بکاپ: http://gigpars.com/upload/7u3g_ot_appoz_quickstart_j2_5_1.sql.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 مشكل از خود بكاپ هست شما چطوري بكاپ گرفتي؟ 1 واکنش ها : sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 مشكل از خود بكاپ هست شما چطوري بكاپ گرفتي؟ تو wapserver روی دیتابیس مورد نظر کلیک کردم بعد رفتم تو قسمت export گزینهی Custom - display all possible options سپس select all جداول؛ در قسمت output هم Character set of the file: utf8 Compression: zipped سپس Go نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 comprestion رو روي sql بگذار احتمالا درست ميشه 1 واکنش ها : sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 comprestion رو روي sql بگذار احتمالا درست ميشه دوست عزیزم ممنونم از پاسخگوییت. دیتابیس رو با فرمت sql ذخیره کردم ولی بازم همون خطا رو موقع import کردن داد. من خودم گیج شدم نمیدونم مشکل از کجا هست چون من روی ویندوز مجازی xamp نصب کردم و وقتی این دیتابیس رو اونجا import میکنم مشکلی نداره و بدرستی میاد ولی توی هاست خطا میده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonil 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) دوست گرامی این دیتابیس با پسوند .sql ... میخواستم اگه ممکنه یه تست از این بگیرین ببینید مشکل از دیتابیس هست یا هاست ... لطفاً اگه امنکانش یبار تو هاست و یبار توی سرور مجازی تست بگیرید. با تشکر از شما. http://gigpars.com/upload/nxpr_ot_appoz_quickstart_j2_5_2.zip فایل .sql درون فایل فشرده هست. ویرایش شده شهریور 93 توسط sonil نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما با اكيبا انتقال بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر