rahman_jalayer 2 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) من پلاگین بانک ملت برای جوم شاپینگ رو از همین سایت گرفتم نصبش میکنم نصب میشه وبه قسمت کامپوننت ها اضافه میشه ولی وقتی روش کلیک میکنم میگه کامپوننت پیدا نشد!!! مشکل از کجاست؟ اگه نصب نشده پس چرا تو لیست کامپوننت ها هست؟ حتی تو جوم شاپینگ هم اضافه شده ولی روش کلیک میکنم باز نمیشه و میگه کامپوننت مورد نظر پیدا نشد!!!!!! دو تا پلاگین واسه بانک ملت گذاشتین، یکیشو میگیرم که کلا نصب نمیشه و ارور میده، ارورشم تو همینجا گذاشتم ولی جوابی نگرفتم. و این یکی هم که اینجوریه!! کمکم کنید خواهش میکنم. از هر جام که میگیرم نصب نمیشه. خیلی کارم گیره!! ویرایش شده شهریور 93 توسط rahman_jalayer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نسخه افزونه رو با نسخه جوملا بررسي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahman_jalayer 2 ارسال شده در شهریور 93 نسخه افزونه رو با نسخه جوملا بررسي كنيد چک کردم. joomla 2.5 اگه نسخه جوم شاپینگ به پلاگین نخوره باید چیکار کنم؟ کاری میشه کرد که جوم شاپینگ حذف نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 منظورتون چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 سلام پلاگین را از قسمت phpmyadmin سایت تون حذف کنید درون جدول extensions با رکوردش رو پیدا و حذف کنید مجدد پلاگین های بانک های دیگرو نصب کنید و تست کنید ببینید همین مشکل هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر