ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 93 سلام چطور میشه در یک مجومعه در "کی تو" فقط 10 یا 5 مطلب تعریف کرد که اگر بیشتر از این تعداد بود در صفحه بعدی نمایش داده بشه مطلب مشکلی که دارم هرچقدر پست میزارم تو مجموعه ای که ایجاد کردم در سایت همه را در یک صفحه نمایش میده در حالی که صفحه بندی نیز فعال است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 در هر صفحه ای که نمایش میدید به منوی مربوطه آن رفته و فکر میکنم انتخاب منوی اون "مجموعه ها" باشه پس در تنظیمات پایه که سمت چپ هست رفته و تعداد مطالبی که میخواهید در صفحه نشان دهد را مشخص کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با تشكر از آقاي منتظري من پستشون رو كامل تر ميكنم بريد به منو ها -> فهرست اصلي -> صفحه اصلي -> مقدمه مطالب رو 5 قرار بديد موفق باشيد. 2 واکنش ها : mahdi m و ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 93 با تشكر از آقاي منتظري من پستشون رو كامل تر ميكنم بريد به منو ها -> فهرست اصلي -> صفحه اصلي -> مقدمه مطالب رو 5 قرار بديد موفق باشيد. سلام ممنون از پاسخ ولی همچین گزینه ای در منو برای کی تو نیست تنظیمات در کی تو فقط در خود کامپوننت امکان پذیر هستش و در منو فقط مجموعه فراخوانی میشود برای نمایش در سایت تمام تنظیمات باید در خود کی تو انجام شود اگر دوستی تجربه این موردو داره ممنون میشم کمک کنه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 سلام ممنون از پاسخ ولی همچین گزینه ای در منو برای کی تو نیست تنظیمات در کی تو فقط در خود کامپوننت امکان پذیر هستش و در منو فقط مجموعه فراخوانی میشود برای نمایش در سایت تمام تنظیمات باید در خود کی تو انجام شود اگر دوستی تجربه این موردو داره ممنون میشم کمک کنه تشکر چرا در منو داره شما در منو یک گزینه ایجاد کنید در انتخاب نوع منو در دسته کی2 مجموعه هارو انتخاب کنید و و در پارامتر های سمت راست میتونید هر تنظیماتی که خواستید انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نتونستيد دسترسي بديد به من يا آقاي منتظري نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 93 چرا در منو داره شما در منو یک گزینه ایجاد کنید در انتخاب نوع منو در دسته کی2 مجموعه هارو انتخاب کنید و و در پارامتر های سمت راست میتونید هر تنظیماتی که خواستید انجام دهید این عکس از بخش منو که شما فرمودید مجموعه را انتخاب کردم ولی در تنظیمات منو مورد که شما میفرمایید وجود نداره شما دقیقتر و از روی خود جوملا و کی تو اگر توضیح بدید ممنون میشم تا مشکلم رفع بشه http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14107981461.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) تعداد مطالب اصلی و تعداد مطالب فرعی رو هر کدوم رو روی 2 قرار دهید ببینید مقدارش تغییر میکنه؟؟ صفحه بندی هم فعال کنید ویرایش شده شهریور 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 93 تعداد مطالب اصلی و تعداد مطالب فرعی رو هر کدوم رو روی 2 قرار دهید ببینید مقدارش تغییر میکنه؟؟ صفحه بندی هم فعال کنید خیر این قسمتها قابل تغییر نیست همانطور که عرض کردم در کی تو تنظیمات از خود کامپوننت قابل تغییر است که تنظیمات مربطوط در کامپوننت بدرستی اعمال شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 خیر این قسمتها قابل تغییر نیست همانطور که عرض کردم در کی تو تنظیمات از خود کامپوننت قابل تغییر است که تنظیمات مربطوط در کامپوننت بدرستی اعمال شده است خود من دارم برای سایتم به این صورت مطالبم رو نمایش میدم مگر این که کی 2 شما مشکل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 93 خود من دارم برای سایتم به این صورت مطالبم رو نمایش میدم مگر این که کی 2 شما مشکل داشته باشه من از کی تو جومینا استفاده میکنم اگر هم نواقصی باشد مربوط به کی تو جومیناست به هر حال در بخش منوها این موراد که شما فرمودید غیر فعال است و فقط ای تنظیمات خود کامپوننت امکان تغییرات وجود داره اگر دوستان تجبربه مشابهی دارند و می دونند مشکل چظور حل میشه ممنون میشم کمک کنند مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 من از کی تو جومینا استفاده میکنم اگر هم نواقصی باشد مربوط به کی تو جومیناست به هر حال در بخش منوها این موراد که شما فرمودید غیر فعال است و فقط ای تنظیمات خود کامپوننت امکان تغییرات وجود داره اگر دوستان تجبربه مشابهی دارند و می دونند مشکل چظور حل میشه ممنون میشم کمک کنند مرسی دسترسی بدید تا اوکی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی بدید تا اوکی کنم در لوکال هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 در لوکال هستش در این موردی که میگید تنها روش همینه شما دیگر کار های سایت را انجام بدید و وقتی به سرور انتقال دادید اطلاع بدید تا اوکی کنم 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
meysam129 0 ارسال شده در خرداد 96 بر 9/15/2014 at 17:34 , ehsan1 گفت: سلام چطور میشه در یک مجومعه در "کی تو" فقط 10 یا 5 مطلب تعریف کرد که اگر بیشتر از این تعداد بود در صفحه بعدی نمایش داده بشه مطلب مشکلی که دارم هرچقدر پست میزارم تو مجموعه ای که ایجاد کردم در سایت همه را در یک صفحه نمایش میده در حالی که صفحه بندی نیز فعال است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر دوستان منم با این مشکل مواجه ام....درست نمیشه هرکاری میکنم...کسی تجربه ای نداره این زمینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در مرداد 96 سلام منم همین مشکلو دارم، خواهشا یه راهنمایی دیگه بکنید . داخل منویی که از نوع مجمعه k2 ساختم، همه گزینهها غیرفعاله، داخل تنظیمات مجموعه تعدادو مشخص کردم و صفحه بندی هم روشنه، اول تعداد مطالب اولیه را نشون میده، بعش یه دکمه بیشتر آمده و زیرش بقیه مطالبو نشون میده!!! خیلی مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در مرداد 96 2 ساعت قبل, zagros گفت: سلام منم همین مشکلو دارم، خواهشا یه راهنمایی دیگه بکنید . داخل منویی که از نوع مجمعه k2 ساختم، همه گزینهها غیرفعاله، داخل تنظیمات مجموعه تعدادو مشخص کردم و صفحه بندی هم روشنه، اول تعداد مطالب اولیه را نشون میده، بعش یه دکمه بیشتر آمده و زیرش بقیه مطالبو نشون میده!!! خیلی مهمه درود . ای کاش یه تاپیک جدید میزدید چون قدیمیه . اما حالا ببینید اول باید در تنظینات منو صفحه اصلی و در تب مشخصات ؛ نوع گزینه منو را روی مطالب k2 و مجموعه ها قرار بدید . و در مرحله بعد در تب تنظیمات ؛ تنظیمات دلخواه مربوط به چگونگی و تعداد نمایش مطالب کی2 رو انجام بدید . حالا در آخر همین تب ؛ صفحه بندی و نتایج صفحه بندی رو روی نمایش تنظیم کنید . قاعدتا باید حل بشه ؛ اما اگر نشد یه کامنت بزارید . موفق و پیروز باشید . یا علی 3 واکنش ها : MRDindar، zagros و masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در مرداد 96 با سپاس از این که جواب دادین، حل شد البته من از تنظیمات مجموعها در k2 درستش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر