ahmad5 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) 500 - یک خطا رخ داده است Table './1234_cms/kikdc_finder_links_terms2' is marked as crashed and should be repaired SQL=DELETE FROM `kikdc_finder_links_terms2` WHERE `link_id` = 378 K2موقع ذخیره مطلب ممنون ویرایش شده شهریور 93 توسط ahmad5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 عنوان ويرايش شد از عنوان مناسب استفاده كنيد. 2 پس از انجام چه تغييري اين مشكل به وجود آمد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad5 0 ارسال شده در شهریور 93 عنوان ويرايش شد از عنوان مناسب استفاده كنيد. 2 پس از انجام چه تغييري اين مشكل به وجود آمد؟ بابت عنوان معذرت ممنونم از پاسخ سریعتون والا من کاری نکردم و یه دفعه بعد از 2روز اومدم مطلب بزارم این خطا رو مشاهده کردم تو PhpAdminتو دیتا بیس مربوته میرم جلو همین خطی که خطا رو میده فقط نوشته in use در صورتی بقیه خطوط درستن و utf8_general_ci هستند البته پلاگین هایه از نوع Finder غیر فعال میکنم مشکل حل میشه و دیگه با خطا برخورد نمیکنم اما می خواستم بدونم علتش چی بوده و چجوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad5 0 ارسال شده در شهریور 93 یعنی باید این و پاکش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي هاست بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر