aria89 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من یک سایت بهداشتی دارم و خیلی قالب امتحان کردم ولی هر کدوم یه ضعفهایی داشتن مثلا یکی یک طرفه بود یکی فونتش خوب نبود یکی هدر قابل ویرایش نبودو...!! میخواستم اگه ممکنه چند قالب شخصی سه طرفه زیبا بهم معرفی کنید که مشکلی نداشته باشن و مناسب محتوای سایت من هم باشند www.behdashtomoomi.ir مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز این طبیعی هست که قالبهایی که در حال حاضر منتشر شدن با سلیقه شما جور در نیاد و یا نواقص و ضعف هایی داشته باشه... (چرا که اختصاصی طراحی نشدن و عمومی هست و ...) شما 2 راه دارید: یکی اینکه قالبی که انتخاب کردید و نواقص و ضعف هایی داره شروع کنید به برطرف کردن ضعفهاش یا اضافه کردن کمبود هاش (با توجه به نیازتون) و در این انجمن هم می تونید مشکلات پیرامون این تغییرات رو مطرح و راهنمایی شوید و دومین راه این هست که یک قالب اختصاصی سفارش دهید تا براتون طراحی بشه... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
etminan 0 ارسال شده در فروردین 90 میتوانید در ایران برق iranbargh.org چندین قالب را بطور زنده مشاهده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر