nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام با توجه به عکس زیر که مربوط به صفحه ادمین میشه می خواستم این 3 خط و از پایین سایت حذف کنم لطفا دوستان راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام با توجه به عکس زیر که مربوط به صفحه ادمین میشه می خواستم این 3 خط و از پایین سایت حذف کنم لطفا دوستان راهنمایی کنند Untitled-1.jpg ضمنا در همان صفحه مدیریت بالای سایت اگر بخواهیم ارم جومینا رو برداریم و جایگزین کنیم به کجا باید برویم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 administrator/templates/bluestork/images/logo.png 1 واکنش ها : nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 administrator/templates/bluestork/images/logo.png مرسی عزیزم خوب شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 مرسی عزیزم خوب شد ممنون برای سه خط پایین ادمین کدوم فایل باید ادیت بشه همون پوشه template هست یا جای دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دقيقا كجا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 دقيقا كجا؟ جایی که پسورد ادمین می دهیم که علامت قفل هست خط های پایین و زمانی که وارد ادمین می شویم پایین صفحه سه خط اخر این هم عکس مورد دوم: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اينو بهتره برش نداريد چون كپي رايت جومينا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 اينو بهتره برش نداريد چون كپي رايت جومينا هست مهندس می خوام بر دارم اگه می دونید کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 administrator\language\fa-IR\fa-IR.ini 1 واکنش ها : nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 administrator\language\fa-IR\fa-IR.ini مهندس سلام این فایل و باز کردم و ادیت شد ولی فقط خط اول و ت.نستم حذف کنم بقیه اش نشد فکر کنم توی فایل دیگه باشه توی این فایل که نشد Joomla! 2.5.24 Joomla!® is free software released under the GNU General Public License. توسعه دهنده برای ایرانیان وب سایت جومینااولین پشتیبان جوملا 2.5 در ایران این سه تا خط موند ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر