semac 4 ارسال شده در شهریور 93 سلام جستجوي سايت من در بعضي كامپيوترها خوب كار نميكنه و وقتي بررسي كردم متوجه شدم مشكل در برخي حروف كيبردها است. مثلاً ي و ك فارسي و عربي با هم تفاوت دارن و ... سوالم اينه: چطور ميشه قبل از ذخيره شدن يك مطلب در جوملا متن اون رو دستكاري كرد؟ قصد دارم با تابع str_replace كاركترها رو اصلاح كنم و به حالت استاندارد فارسي دربيارم تا كاربر اگر با كيبرد عربي مطلب در سايت قرار داد كاركترها فارسي بشن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد اينكار تقريبا غيرممكن هست چون ممكنه كسي هم باشه كه صفحه كليدش فارسي باشه تايپ كنه ريپليس ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد اينكار تقريبا غيرممكن هست چون ممكنه كسي هم باشه كه صفحه كليدش فارسي باشه تايپ كنه ريپليس ميشه در صفحه مربوط به ارسال مطلب وقتي روي دكمه ذخيره را مي زنيم يه تابع submit اجرا ميشه. من چطور بايد متن مطلب رو قبل از اين تابع ويرايش كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 فكر كنم يا خود جوملا اين قابليت رو داره يا k2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در شهریور 93 فكر كنم يا خود جوملا اين قابليت رو داره يا k2 k2 ويژگي تبديل كاركتر رو براي كليدواژه ها و آدرسurl (كامپوننت SEF) داره ولي براي متن مطالب اين ويژگي وجود نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نه منظورم اينه كه وقتي كاربر مطلب ارسال مي كنه براي مدير نمايش بده و مدير بتونه تاييد كنه وقتي هم مدير ميخواد تاييد كنه ويرايش هم بكنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) راه حل پيدا شد: با يك تابع بايد متن مطلب را گرفت و كاركترها رو ريپليس كرد. سپس دوباره متن مطلب را به روز كرد. مشكل اين بود كه اين تابع ها پيدا نمي شد كه آخر سر از wiki tinymce پيدا كردم: var value = tinymce.get('text').getContent(); value=value.replace('ي', 'ی').replace('ك','ک'); tinyMCE.get('text').setContent(value); اينم آدرس ويكي tinymce: http://www.tinymce.com/wiki.php/API3:method.tinymce.Editor.getContent ویرایش شده شهریور 93 توسط semac 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر