vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 سلام من دو تا مشکل دارم 1- وقتی که یه آگهی رو میخوام ویرایش کنم هزینه هایی که برای درج آگهی گرفته شده رو دوباره دریافت میکنه (حتی اگه تغییری هم ندم و ذخیره رو بزنم) 2- هدر جداول به صورت برعکس نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ميشه مشكل اول رو تو برنامه نويسي حل كردم ولي مشكل دوم رو آدرس بديد بهتون مي گم چيكار كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 این آدرس سایت هست مشکل اول رو چطور باید حل کنم؟ http://niazdan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دقيقا آدرس صفحه بالا رو بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 این نمونه مشکل هست http://niazdan.ir/index.php/component/djclassifieds/?view=items&cid=4:service&Itemid=101 چرا ماژول های مربوط به صفحه نخست هم توی این صفحه ها میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 دوستان کسی با این افزونه کار نکرده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نياز به ثبت نام داشتم كه بايد شما تاييد كنيد تاييد كنيد تا بررسي بشه 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 ممنونم تایید شدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) دسترسي به هاست بديد چون يه سري كداش inline هست ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) آقای قاسمی مشکل این قسمت رو میتونید حل کنید؟ http://niazdan.ir/index.php/adsp/yads عنوان هاش برعکسه ویرایش شده شهریور 93 توسط جاوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در فایل http://niazdan.ir/components/com_djclassifieds/themes/default/css/style.css کد زیر رو پیدا کنید: #dj-classifieds .dj-useradverts .main_title .main_title_box { float: left; overflow: hidden; width: 20%; } تغییر بدیدش به کد زیر: #dj-classifieds .dj-useradverts .main_title .main_title_box { float: right; overflow: hidden; width: 20%; } 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 واقعا از کمک هاتون ممنونم آقای قاسمی نمیدونم چرا هنگام درج آگهی عکس ذخیره نمیشه اما هنگام ویرایش ذخیره میشه، علتش چی میتونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 کدنویسی مشکل داره من متاسفانه این از دستم برنمیآید با آقایان میری شمسی و تهرانی صحبت کنید. 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در شهریور 93 من پیگیر که شدم این جواب رو بهم دادن: احتراما بخش ارسال تصاویر از جاوا و آجکسی استفاده میکند. و باید قالب شما این مورد را پشتیبانی کند. مشکل را از سمت قالب خود پیگیری نمایید. محصول روی قالب دیفالت جوملا برای اجرا مشکلی ندارد. چطوری میتونم حلش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 اگه قالب مشکل داشت نباید موقع ویرایش هم عکس رو ذخیره میکرد درسته دوستان ؟ الان فقط هنگام ثبت آگهی جدید این مشکل وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 اینم ارور مربوط به آپلود عکس کسی میتونه کمکم کنه ؟ Unfortunately images multiupload was unable to start, there are probably some script errors on site. Please contact us using helpdesk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) قالب رو که عوض میکنم ارور میره، اما بازم تصویر ذخیره نمیشه ویرایش شده مهر 93 توسط جاوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 بالاخره تمام مشکلات حل شد تقریبا یه سوال دارم دوستان، برای افزونه پرداخت بانک ملت واسه این کامپوننت باید حتما افزونه مخصوص خودش رو خریداری کنم یا از افزونه های دیگه هم میشه استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 فقط باید افزونه بانک ملت باشه بانک ملی پاسارگاد و... جوابگو نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 سلام آقای قاسمی منظورم رو نرسوندم منظور من اینه که مثلا اگه پلاگین بانک ملتی که واسه ویرچومارت استفاده کردم واسه این کامپوننت هم میشه از همون پلاگین استفاده کرد یا هر کامپوننت پلاگین مخصوص خودشو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 خیر هر کامپوننتی پلاگین مخصوص خودشو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebrahimtkd 0 ارسال شده در مهر 93 سلام من این کامپوننت را نصب کردم ولی هیچ چیزی توی سایت واسه مخاطبا نشون داده نمیشه! لطفا دوستان نحوه کانفیگ کردنش را بگن ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 به مدیریت ماژول ها برید روی جدید کلیک کنید یه پنجره باز میشه داخل اون بگردید دنبال عبارتی که هم نام این کامپوننت باشه سپس روش کلیک کرده و در موقعیت مناسب قرارش بدید. البته این در موقعی استفاده میشه که کامپوننت ماژول مخصوص نداشته باشه و برای همه کامپوونت ها هم باید همین کار رو انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 93 سلام یک ماژول واسه نمایش محصولات هست که باید اونو نصب بکنی و در موقعیت مناسب نمایش بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebrahimtkd 0 ارسال شده در مهر 93 به مدیریت ماژول ها برید روی جدید کلیک کنید یه پنجره باز میشه داخل اون بگردید دنبال عبارتی که هم نام این کامپوننت باشه سپس روش کلیک کرده و در موقعیت مناسب قرارش بدید. البته این در موقعی استفاده میشه که کامپوننت ماژول مخصوص نداشته باشه و برای همه کامپوونت ها هم باید همین کار رو انجام بدید. آقا ماژول هست حالت نمایش هم فعاله اما نمیدونم چرا نمایش داده نمیشه ممکنه مشکل از قالب باشه؟ قالب پیش فرض جوملا 2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر