mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با سلام چطور می تونم در سایتم از RSS سایت های دیگر استفاده کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با سلام چطور می تونم در سایتم از RSS سایت های دیگر استفاده کنم؟ با تشکر UP نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 فقط ميخوايد rss رو نمايش بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 بله. مثلا از سایت های خبرگزاری Rss بگیره و در سایت خودم قرار بده؟ اینکار جرم حساب میشه یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خير ولي فكر نميكنم وجود داشته باشه ميتونيد RSS رو با همون قالب نمايش بديد ولي ماژول يا پلاگين يا كامپوننتي براي اينكار نديدم 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-setup/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rss-maker.html بفرماييد همون كه نياز داشتيد 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر