poyangift 4 ارسال شده در شهریور 93 سلام من روی یک سایت جوملا 2.5 دانلوی از سایت جومینا نصب کردم در قالب پیش فرض خود جومینا اسلادشو (انواع مختلف ) نصب کردم ولی در سایت اسلایدها بصورت تصاویر زیر هم نمایش داده می شود قالب را هم عوض کردم مشکل پابرجاست چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 مشکل از اسلاید شو هست از کدوم اسلاید شو استفاده می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در شهریور 93 مشکل از اسلاید شو هست از کدوم اسلاید شو استفاده می کنید simple_spotlight و چند مدل شبیه همه همین مشکل را دارند تصاویر را بصورت زیر هم نشان می دهد و با رفرش کردن صفحه ، جای تصاویر عوض می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لينك بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در شهریور 93 لينك بديد http://www.isfcard.com/# user:user1 pass:123456 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اين جوملا 2.5.24 هست؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در شهریور 93 اين جوملا 2.5.24 هست؟ بله آخرین ورژن دانلوی از جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اين قالب پيش فرض نيست قالب ديگري است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در شهریور 93 اين قالب پيش فرض نيست قالب ديگري است سلام اصلا بحث قالب پیش فرض نیست قالب را پیش فرض کنیم اسلاید شو را نشان نمی دهد قالب دیگری هم را نصب کردم که در هاست دیگر همین قالب با همین اسلاید شو به راحتی کار می کند بدون مشکل ولی در اینجا هز قالبی با هر ماژولی نصب شود همین مشکل را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در شهریور 93 سلام مجدد با تعویض نسخه جوملا مشکل حل شد نسخه 2.5.22 را نصب کردم مشکلی ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر