rahman_jalayer 2 ارسال شده در شهریور 93 سلام.من وقتی که میخوام با درگاه بانک ملت پرداخت انجام بدم با این ارور مواجه میشم.Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, webmaster@fantezi4u.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.خواهش میکنم کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) آدرس بدید ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : rahman_jalayer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahman_jalayer 2 ارسال شده در شهریور 93 آدرس بدید www.fantezi4u.com ممنون که کمک میکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 یه نام کاربری لطفا بسازید 1 واکنش ها : rahman_jalayer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahman_jalayer 2 ارسال شده در شهریور 93 یه نام کاربری لطفا بسازید user name=rr pas=rr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 فک کنم بانک ملت تغییراتی ایجاد کرده برای اینکه چندوقته خیلی با این افزونه مشکل پیدا کردن احتمالا بانک ملت تغییراتی داده که با این افزونه سازگاری نداره 1 واکنش ها : rahman_jalayer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahman_jalayer 2 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) فک کنم بانک ملت تغییراتی ایجاد کرده برای اینکه چندوقته خیلی با این افزونه مشکل پیدا کردن احتمالا بانک ملت تغییراتی داده که با این افزونه سازگاری نداره باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ من پلاگین رو از همین سایت جومینا گرفتم. ویرایش شده شهریور 93 توسط rahman_jalayer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 سلام این خطا مربوط به هاست هست و فکر نمیکنم به بانک ربطی داشته باشه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) آقای انگوتی یعنی این همه سایت این مشکل رو پیدا کردن؟ اونم با این افزونه فقط؟ اسکریپتای دیگه چرا کار میکنه پس؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahman_jalayer 2 ارسال شده در شهریور 93 خب من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام دوستان خطا رو بخونید و ترجمه کنید متوجه میشید Internal Server Error خطای داخلی از سرور این خطا ممکنه از فایل htaccess باشه که مواردی رو بهش اضافه کرده باشید و ممکنه از مجوز فایلی های پلاگینی باشه که ازش استفاده میکنید پس برای حل اولا فایل htaccess رو بررسی کنید و با یک فایل اورجینال جوملا جایگزین کنید اگر حل نشد مجوز پوشه و فایل های پلاگین پرداخت رو تنظیم کنید در مورد پاسخ دوستمون آقا رضا هم باید بگم که بله اگه اسکریپتی که ازش استفاده میکنید مشکل فنی داشته باشه روی اکثر هاست ها کار نخواهد کرد راستی اگر موارد بالا کارساز نیود با مدیر هاستتون هماهنگ کنید اگر وارد باشند به راحتی مورد رو براتون حل میکنن ویرایش شده شهریور 93 توسط رامین انگوتی 1 واکنش ها : rahman_jalayer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر