smzmagician 5 ارسال شده در شهریور 93 با سلام متاسفانه به مشکل در گذاشتن" ادامه مطلب" در مطالب برخورد کردم وقتی از این بلاگین و دکمه ادامه مطلب استفاده میکنم متاسفانه فقط مطالب قبلی را حذف کرده و ادامه مطلب را نمایش میدهد مشکل از کجاست ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 واضح تر توضیح بدید و شمرده و با مثال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) کسی نمی دونه مشکل تز کجاست ؟ مثلا : متن بصورت کامل وارد شده وقتی میخواهم ادامه مطلب را بزنم که فرد بتواند با زدن کلیک ادامه مطلب را مشاهده کند متاسفانه قسمت فوقانی متن را حذف می کند و نمایش نمیدهد یعنی وقتی فرد در قسمت جلوی سایت مطلب را مشاهده میکند جای اینکه قسمت دوم متن را مشاهده نکند قسمت اول را نمی بیند . متن : .................قسمت اول ........................... .............................................................. ............................................................. ............................................................. دکمه ادامه مطلب .......................قسمت دوم .................... ........................................................... ........................................................... بصورت عادی باید قسمت دوم حذف شده و فرد با زدن دکمه ادامه مطلب قسمت دوم را مشاده کند ولی برای سایت من قسمت اول را کامل حذف می نماید و فقط قسمت دوم را نمایش می دهد توضیح از این واضح تر نمی شه داد. ویرایش شده شهریور 93 توسط smzmagician نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 فكر كنم توي تنظيمات كلي هست دكمه اش ميگردم بهتون ميگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 مديريت مطالب تنظيمات از منوي مقالات نمايش متن مقدمه رو روي بله بگذاريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در شهریور 93 مديريت مطالب تنظيمات از منوي مقالات نمايش متن مقدمه رو روي بله بگذاريد ممنون از پاسختون ولی مشکل من اینه که بقیه مطلبو که همون قسمت دوم هست رو نمیبره تو ادامه مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يعني توي صفحه اصلي سايت نشون ميده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smzmagician 5 ارسال شده در شهریور 93 يعني توي صفحه اصلي سايت نشون ميده؟ بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی بدید چک کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر