mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من یه عضو جدید در دنیای جوملا هستم چطور میتونم برای قالب عکس پس زمینه تعریف کنم و آیا برای هر قالب این کار ممکنه؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از چه قالب استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با سلام من یه عضو جدید در دنیای جوملا هستم چطور میتونم برای قالب عکس پس زمینه تعریف کنم و آیا برای هر قالب این کار ممکنه؟ با سپاس سلام آری.معمولاروی هر قالبی می تونی هر تغییری که می خوای بدی فقط باید واسه تغییرات تخصصی جوملا با ساختار کدهای جوملا آشنا باشی تصویر واسه پس زمینه کاری نداره کافیه به body بک گراند بدی وتوی فایل سی اس اس قالب بک گراندش رو تعریف کنی و مسیر بک گراند رو بهش بدی ویرایش شده شهریور 93 توسط داش سعید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام آری.معمولاروی هر قالبی می تونی هر تغییری که می خوای بدی فقط باید واسه تغییرات تخصصی جوملا با ساختار کدهای جوملا آشنا باشی تصویر واسه پس زمینه کاری نداره کافیه به body بک گراند بدی وتوی فایل سی اس اس قالب بک گراندش رو تعریف کنی و مسیر بک گراند رو بهش بدی سلام بر داش سعید.خیلی ممنون از راهنمائیتون.همونطوری که گفتم کم میدونم راجع به این قضایا منظورتون توی فایل template.css هست؟ این کد اونجا بود البته چپ به راستش body{ background:#fff; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; color: #000;line-height:18px; } اینجا فایل بک گراند را اضافه کنم؟دیگه کار دیگه ای هم هست؟ سپاسگزار از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام بر داش سعید.خیلی ممنون از راهنمائیتون.همونطوری که گفتم کم میدونم راجع به این قضایا منظورتون توی فایل template.css هست؟ این کد اونجا بود البته چپ به راستش body{ background:#fff; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; color: #000;line-height:18px; } اینجا فایل بک گراند را اضافه کنم؟دیگه کار دیگه ای هم هست؟ سپاسگزار از شما ببخشید یادم رفت بپرسم توی این فایلهای CSS کدها php هستند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 از چه قالب استفاده می کنید؟ سلام من از قالب Sj_worldnews استفاده میکنم و خوشبختانه تونستم عکس پس زمینه تعریف کنم الان مشکلم اینه که میخوام فوتر این قالب رو عوض کنم .رنگ و متن نوشته اش را ین جمله زیر را تهش نوشته اگه میشد عکسش رو میذاشتم Copyright © 2014 amoozesh. All Rights Reserved. Designed by SmartAddons.Com خیلی ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نرم افزار نت پد ++ رو دانلود کنید قالبتون رو هم دانلود کنید نوت پد ++ رو باز کنید کنترل اف رو بزنید برید تب سوم توی قسمت find what جمله: Copyright © 2014 amoozesh. All Rights Reserved. Designed by رو بنویسید و در قسمت دایرکتوری پوشه دانلود و اکسترکت شده قالب رو انتخاب کنید. و دکمه find رو بزنید براتون پیدا می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahali 0 ارسال شده در شهریور 93 نرم افزار نت پد ++ رو دانلود کنید قالبتون رو هم دانلود کنید نوت پد ++ رو باز کنید کنترل اف رو بزنید برید تب سوم توی قسمت find what جمله: Copyright © 2014 amoozesh. All Rights Reserved. Designed by رو بنویسید و در قسمت دایرکتوری پوشه دانلود و اکسترکت شده قالب رو انتخاب کنید. و دکمه find رو بزنید براتون پیدا می کنه با سلام این کارو کردم ولی چیزی پیدا نمیکنه!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 این رو جستجو کنید: All Rights Reserved. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر