رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 من جوملام رو سایت هیچ مشکلی نداره دانلود کردم تو ومپ همه چی درست بود فقط به ioncube گیر داد اونو همین الان روی ومپ نصب کردم خطای زیر رو میده راهنماییم کنید لطفا Fatal error: The file C:\wamp\www\esoi.ir\components\com_grandpayment\grandpayment.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5 and cannot run under PHP 5.5. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for either PHP 5.3 or PHP 5.4 or PHP 5.5. in Unknown on line 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) من جوملام رو سایت هیچ مشکلی نداره دانلود کردم تو ومپ همه چی درست بود فقط به ioncube گیر داد اونو همین الان روی ومپ نصب کردم خطای زیر رو میده راهنماییم کنید لطفا Fatal error: The file C:\wamp\www\esoi.ir\components\com_grandpayment\grandpayment.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5 and cannot run under PHP 5.5. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for either PHP 5.3 or PHP 5.4 or PHP 5.5. in Unknown on line 0 ionCube یه برنامه برای کد کردن پرونده ها php هست. (اینقدم بدم میاد از این کار- شایدم تو ایران لازم باشه ) در پیام نوشته با php5.5 به بالا سازگار هست . نسخه شما چند است ؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 من ومپ 2.5 دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) من ومپ 2.5 دارم در منوی wamp زیر منوی php زیر منوی version ببینید نسخه php چند است . نباید کمتر از 5.5 باشد ویرایش شده شهریور 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 5.5.12 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در شهریور 93 از زمپ استفاده کنید ، ورژن 1.7.3 من همچین موردی داشتم ، اما با این ورژن از زمپ مورد حل شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 البته اینو هم بگما افزونه پرداخت آنلاین بانک ملیم این ارور رو میده همه جای سایت درسته تا اونجایی هم که می دونم همه افزونه های پرداخت اینترنتی ioncube رو میخوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر