karbar 3 ارسال شده در شهریور 93 در این سایت می خواهیم محتوای فرم به ایمیل صاحب سایت ارسال شود اما هر چقدر با انواع تنظیمات امتحان کردم درست نشده استخواهشمندم راهنمایی کنیدتنظیمات ایمیل سایت:با حالتPHP Mailو localhostهم کار نمی کند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 قبلا یه اسکریپت برا جوملا نوشته بودم کمی بگردید پیدا میکنید دقیقا هم همینکارو میکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) ضمن تشکر از شما منظور من در مرتبه اول پیدا کردن تنظیمات ارسال ایمیل جوملا بود یا اینکه اشکال کجاست که این فرم ارسال نمی شود؟ راستش اسکریپت ارسال فرم به ایمیل در جوملا را دارم و استفاده کردم در صورت امکان برای حل این مشکل، شما و دوستان کمک کنید ویرایش شده شهریور 93 توسط karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 تو تنظیمات کلی ایمیل رو چک کنید درست وارد شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در شهریور 93 احتمالا تنظیمات ارسال ایمیل درست است، چرا که در منوی «ارسال ایمیل گروهی» ایمیل ها درست ارسال می شود اما عجیب اینجاست که این سایت دقیقا با بک آپ گرفتن از این سایت ایجاد شده و بالا آمده ولی حالا همان فرم در سایت جدید کار نمی کند!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سرورتون هم يكيشه؟ منظورم هاستيگ هست 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در شهریور 93 نه فرق میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 به همين دليل هست احتمال زياد چون بعضي هاستينگا تنظيمات ايميل رو براي جلوگيري از سوء استفاده مي بندند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در شهریور 93 نه، خود مسئول هاست شخصا مورد رو بررسی کرد و گفت ایمیل ارسال میشه و همانطور که گفتم ایمیل گروهی ارسال میشه ولی ایمیل به صاحب سایت و کاربر ارسال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر