kambizkhalafi 3 ارسال شده در فروردین 90 سلام من میخواهم یک تبلیغات به صورت فلش رو در سایت قرار دهم آیا ماژول یا کامپوننتی وجود دارد من از روش دستی درستش کردم ولی فایل فلش رو در هر جایی که آپ لود میکنم ارور میدهد حتی در هاست خودم . آیا سایت های آپلود رایگانی برای آپلود فایل فلش وجود دارد این کار وجود دارد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام برای آپلود فایل فلش نباید مشکلی باشه! چه اروری می ده؟ یعنی اصلا در هاست آپلود نمی شه یا می شه و در سایت نمی تونید استفاده کنید؟ پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام من میخواهم یک تبلیغات به صورت فلش رو در سایت قرار دهم آیا ماژول یا کامپوننتی وجود دارد من از روش دستی درستش کردم ولی فایل فلش رو در هر جایی که آپ لود میکنم ارور میدهد حتی در هاست خودم . آیا سایت های آپلود رایگانی برای آپلود فایل فلش وجود دارد این کار وجود دارد ممنون در اين مورد افزونه قبلا معرفي شده ولي شما بايد در قسمت تنظيمات كلي»»و در سربرگ سيستم»»و در قسمت تنظيمات رسانه پسوند فايل هايي رو كه ميخواهيد در سايت آپلود كنيد اضافه كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 بله ماژول واسه این هستش اما در این مورد تو انجمن بحث شده هاااااااااااا http://dl.joomina.ir/file.php?file=866774b88c715dff2725d314e49a5b39 mod_flashmod نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 در هاستتون آپلود کنید هرجا دوست داشتید بزارید هیچ مشکلی ندارد در هاستتون اپلود کنید بهتر هست چون فلش اگر سنگین باشه تا از یک سایت دیگر لینک بگیره سایت شما رو سنگین می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام درضمن اگه بخواین این فایل رو در یک موقعیت قراردهید میتونید با کد یا از واو راحتر با استفاده از یک ادیتور پیشترفته (ادیتورجومینا) میتوند فلش رو قرار بدین . ایجادمازول جدید » html دستی » درج فلش توسط ادیتور پیشرفته. - درضمن استفاده از فلش توصیه نمیشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 آقای شمسی راس میگه...از فلش استفاده نکنین قبول کنیم که خیلی از کاربران معمولی حتی فلش پلیر ندارند اونوقت تصور کنین سایت شما چطور دیده میشه...در ضمن لودینگ را هم کند میکنه...(سری که درد نمیکنه چرا.....) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوستان اين صفحه هم فلاش هست اما خيلي زود لود ميشه دوستان سرعت رو داشته باشيد!!! سايت كسي ميدونه باچي طراحي شده؟ دوستان آيا ميشه كاري كرد كه خودش تشخيص بده كه اگه طرف جاوا نداره ديگه اين صفحه رو نياره و مستيقم بره سروقت index.php? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اين يك صفحه اينترو است كه حجمش كمه و به خاطر اين زود لود ميشه! مشكل فلش غير از مورد فوق اين است كه گاهي در زمان هاي مختلف مخابرات پسوند فلش رو مسدود ميكنه! اونوقته كه ديگه داشتن فلش پلير هم موثر نيست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر