nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 اقای قاسمی سلامالان من مشکلی که دارم سایت رو طراحی و پیاده سازی کرده ام ولی تیتر مطالب در صفحه اول چپ چین هست و کلا یه سری منو و مطالب به این صورت است این مربوط به قالب است یا قابل اصلاح هم هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لينك بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 لينك بديد www.horam.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 جوملا 2.5.24 رو نصب كنيد از سايت جومينا دقيقا همين قالب روشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 جوملا 2.5.24 رو نصب كنيد از سايت جومينا دقيقا همين قالب روشه این هم متعلق به جومینا هست و همینطور ادمین سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد براتون جوملا رو درست كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 این هم متعلق به جومینا هست و همینطور ادمین سایت و همینطور در پایین سایت لینکی هست : توسعه و بومی سازی جومینــا : که می خواهم حذف شود امکان هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بله دسترسي بديد همه اين كارها رو انجام ميدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 و همینطور در پایین سایت لینکی هست : توسعه و بومی سازی جومینــا : که می خواهم حذف شود امکان هست؟ میشه بگید از کجا درست میشه تا دفعه دیگه که به مشکل خوردم بتونم درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد احتمالا شما جوملا 2.5 نصب كرديد و قالب 2.5.24 رو روش نصب كرديد يا اينكه اين قالبو يه سايت ديگه برا دانلود گذاشته شما نصب كرديد درهرصورت من ميخوام تو يه پوشه جوملا 2.5.24 رو نصب كنم و براتون اطلاعات فعالي رو برگردونم بهش 99 % درست ميشه چون تغييرات تو css مخصوصا اين rtl كردن خيلي مشكله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 میشه بگید از کجا درست میشه تا دفعه دیگه که به مشکل خوردم بتونم درستش کنم چطور دسترسی بدهم اگه پس بزارم که حک میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يوزر پس به به پيام خصوصي بفرستيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 93 چطور دسترسی بدهم اگه پس بزارم که حک میشه اول جوملا و نصب کردم بعد قالب و از همون جومینا گرفتم ( هم برنامه و هم قالب متعلق به جومینا هست) اینها رو روی لوکال ریختم بعد روی هاست اپلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اختمالا نصبتون مشكل داشته دسترسي بديد براتون نصب كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يوزر پس cpanel يا directadmin رو ميخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما پس از اينكه نصب كرديد اين مشكل وجود داشت يا تغييراتي ايجاد كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 مشکلتون رو پیدا کردم برید مدیریت افزونه ها مدیریت زبانها زبان رو روی persian تنظیم کنید. 1 واکنش ها : nima78400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر