bjbehrouz 4 ارسال شده در شهریور 93 با عرض سلام خدمت همه ی کاربران و مدیران عزیز . سوالی که داشتم این بود که لطفا آموزش کاملی درباره نصب اسکریپت های پرداختی بانک به من توضیح دهید . یا به طور کلی نصب و استفاده از اسکریپت را به من توضیح دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 با عرض سلام خدمت همه ی کاربران و مدیران عزیز . سوالی که داشتم این بود که لطفا آموزش کاملی درباره نصب اسکریپت های پرداختی بانک به من توضیح دهید . یا به طور کلی نصب و استفاده از اسکریپت را به من توضیح دهید درود بر شما کاربر گرامی پرسش شما بسیار کلی است . که پاسخی مناسب برای آن نمی توان داد. نخست بفرمایید سطح دانش شما در برنامه نویسی در چه سطحی است. سپس بفرمایید به کدام بانک و درگاه می خواهید متصل بشوید. دوست گرامی من اسکریپت برنامه ای نصب شدنی نیست. واژه اسکریپ تعاریفی دارد که زیاد با کلمه نصب جور نیست شاید منظور شما از اسکریپت افزونه ی (پلاگین) اتصال به درگاه بانک است که باید بفرمایید که از کدام افزونه می خواهید استفاده کنید تا دوستان راهنمایی کنند. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چه اسكريپتي؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر