mohsen_haftom 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام خسته نباشید ببخشید من از پلاگین پرداهت ویرچو جومینا استفاده میکنم ولی کد پیگیری و شماره رسید پرداخت و شماره فاکتور رو نشون نمیده چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید؟؟!! با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام خسته نباشید ببخشید من از پلاگین پرداهت ویرچو جومینا استفاده میکنم ولی کد پیگیری و شماره رسید پرداخت و شماره فاکتور رو نشون نمیده چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید؟؟!! با سپاس از دوستان ایا کسی کمک میکنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی هاست بدید ببینم تو ÷ایگاه داده ذخیره میشه آیا 1 واکنش ها : mohsen_haftom نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اگر میخواید مشکل رو حل کنم دسترسی بدید 1 واکنش ها : mohsen_haftom نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در شهریور 93 دسترسی هاست بدید ببینم تو ÷ایگاه داده ذخیره میشه آیابرا براتون ارسال کردم ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 یوزر پس بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در شهریور 93 یوزر پس بدید درست میشه هر 2 تا مشکل که به شما گفتم؟؟؟آقا رضا؟؟؟ میشه کاری کرد که امکان ارسال به ایمیل رو هم داشنه باشه؟؟!!!بعد از خرید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بله فقط نيازمند كمي بررسي هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در شهریور 93 بله فقط نيازمند كمي بررسي هست ممنون میشم این لطف رو بکنید دستتوت درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما یوزر پس رو هنوز ندادید به منا 1 واکنش ها : mohsen_haftom نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در شهریور 93 شما یوزر پس رو هنوز ندادید به منا سلام اقا رضا براتون دادن دیشب یه بار دیگه هم میدم ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleymani 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام عزیزان منم پلاگین بانک ملت برای ویرچومارت رو از سایت جومینا دریافت و نصب کردم و تمام تنضیمات هم انجام شده اما در مرحله ای که باید سایت بانک ملت رو برای واریز باز کنه انتقال انجام نمیشه و این پیغام میاد و اصلا هیچ اتقاقی نمی افته درحال انتقال به بانک ملت - لطفا کمي صبر کنيد ...... با تشکر از سفارش شما!سفارش شما پردازش شد. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 توی پایگاه داده ذخیره نمیشه اصلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_haftom 0 ارسال شده در شهریور 93 توی پایگاه داده ذخیره نمیشه اصلا خب الان باید چیکارش کرد؟؟؟ یعنی نمیشه درستش کرد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چرا باید یکی از افزونه نویسای سایت کمکتون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در شهریور 93 سلام،ببخشید یه سوال داشتم من خیلی دنبال فروشگاه ساز ویرچومارت گشتم اما اصلا پیداش نمیکنم برای دانلود میشه بگید از کجا دانلود کنم باید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جديد در تاپيك جديد ولي اينو استثنائا جواب ميدم: بفرمائيد: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-virtumart-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر