jafari93 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام. من از ومپ استفاده میکنم. و گزینه put online را فعال کرده ام. اما وقتی میخواهم از کامپیوتر دیگری به ومپ دسترسی داشته باشم با خطای ، دسترسی غیر مجاز روبرو ک میشوم . برای حل مشکل چکار کنم؟؟؟ ForbiddenYou don't have permission to access / on this server. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) به انجمن جومینا خوش آمدید درود فراوان بر شما Put online برای اینه که بتونید از ومپ توی شبکه استفاده کنید. روی نشانه wamp کنار ساعت ویندوز کلیک کنید . در زیر منوی apache پرونده httpd.conf را بگشایید باید تغییراتی در این پرونده بدهید. این کد رو به انتهای پرونده بیافزایید و پرونده را ذخیره کنید <Directory "d:/wamp/www/"> Require all granted </Directory> در این نمونه wamp روی درایو d کارگذاری (نصب) شده بود. با بررسی جای wamp شما درایو درست را برگزینید در انتها گزینه restart all services را از منوی wamp برگزینید درنگ کنید تا نشانه wamp سبز رنگ بشود. امیدوارم موفق باشید ویرایش شده شهریور 93 توسط تیرداد 3 واکنش ها : jafari93، رضاقاسمی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر