hojjat77 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با سلام من بعد از نصب کامپوننت k2 با ارور (Warning: Creating default object from empty value in) مواجه شدم و کلی سایتها رو گشتم که در یک کلام حرفشون این بود که باید کد php رو یه تغییراتی بدین و یا در تنظیمات ومپ تغییر بدین .ولی در کمال تعجب هیچکدوم برای من جواب نداد پس رفتم از قسمت تنظیمات کلی در قسمت سرور (گزارش خطا رو روی هیچکدام قرار دادم ) مشکل رفع شد!!! البته مطمئن نیستم این روش برای سایت مشکلی ایجاد میکنه یا نه ولی فعلا هرچی ارور در نصب افزونه ها داشتم برطرف شد اگه بخواین سختش کنین برین در configuration.php کد public $error_reporting رو پیدا کنین و مقدار روبروش رو به 'none' تغییر بدین. عکس ارور برطرف شده هم پیوست کردم.فکر کنم مشکل خیلی ها باشه.امیدوارم مفید باشه ویرایش شده شهریور 93 توسط hojjat77 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اینطوری فقط ارور ها نمایش داده نمیشه در اصل ارور وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat77 1 ارسال شده در شهریور 93 اینطوری فقط ارور ها نمایش داده نمیشه در اصل ارور وجود داره سایتهای مختلفی که سرچ کردم اونها هم فقط روشهایی رو می گفتن که از نمایش ارور جلوگیری کنه مثلا توی php قسمتی رو که مربوط به نمایش ارور هست رو غیر فعال می کردن که البته هیچکدوم برای من جواب نداد . در کل فکر می کنم ایراد از خود php باشه و شاید با نسخه های بعدی این مشکلات رفع بشه(نظر شما چیه؟) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر