رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام دوستان .بعداز این که سایت رو از لوکال به سرور انتقال دادیم چطوری به مدیریت سایتمون دسترسی داش ته باشیم؟ (این سوال رو دوست عزیزمون ali208 مطرح کردن که چون نمیتونستن تاپیک ایجاد کنند من براشون تاپیک زدم لطفا مدیرایی که میتونن مشکل ارسال تاپیکشون رو حل کنند.) ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : ali208 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما خودتون دسترسی ندارید به بخش مدیریت یعنی وقتی administrator رو میزنید باز نمیشه ؟ چه اتفاقی میافته کاملتر بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در شهریور 93 شما خودتون دسترسی ندارید به بخش مدیریت یعنی وقتی administrator رو میزنید باز نمیشه ؟ چه اتفاقی میافته کاملتر بگید سلام.وقتی میخوام پست ار سال کنم میززنه (شما نمیتوانید شما نمی توانید موضوع جدیدی آغاز نمایید شما خودتون دسترسی ندارید به بخش مدیریت یعنی وقتی administrator رو میزنید باز نمیشه ؟ چه اتفاقی میافته کاملتر بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali208 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان .بعداز این که سایت رو از لوکال به سرور انتقال دادیم چطوری به مدیریت سایتمون دسترسی داش ته باشیم؟ (این سوال رو دوست عزیزمون ali208 مطرح کردن که چون نمیتونستن تاپیک ایجاد کنند من براشون تاپیک زدم لطفا مدیرایی که میتونن مشکل ارسال تاپیکشون رو حل کنند.) ممنون دوست عزیز بابت تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ميشه دسترسي بديد بررسي بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر