behy 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من پلاگین امنیتی را از سایت نصب کردم ولی دیگر اجازه ورو به پنل مدیریت را به من نمیدهد کسی می تواند کمکم کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 چه خطایی میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behy 0 ارسال شده در شهریور 93 خطا در اعتبار سنجی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behy 0 ارسال شده در شهریور 93 الان این خطا رو هم دارمWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home5/abinet/public_html/plugins/system /jhackguard/jhackguard.php:33) in /home5/abinet/public_html/plugins/system/jat3/jat3/core/parameter.php on line 107 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behy 0 ارسال شده در شهریور 93 جناب آقای قاسمی می تونید کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 پلاگین مورد نظر رو از phpmyadmin حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر