hojjat77 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام من که هرچی می گردم گزینه عضویت در سایت جومینا رو پیدا نمی کنم! فقط یه عضویت برای گوگل پلاس داره و عضویت انجمن جومینا ولی برای ورود به سایت(joomina.ir) من نمی دونم چه کار کنم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 سلام من که هرچی می گردم گزینه عضویت در سایت جومینا رو پیدا نمی کنم! فقط یه عضویت برای گوگل پلاس داره و عضویت انجمن جومینا ولی برای ورود به سایت(joomina.ir) من نمی دونم چه کار کنم!!! قبلا در انجمن گفته شده عضویت در انجمن بسته شده و اگر کسی بخواد عضو بشه باید افزونه ترجمه کنه و به تیم توسعه افزونه ارائه بده 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat77 1 ارسال شده در شهریور 93 قبلا در انجمن گفته شده عضویت در انجمن بسته شده و اگر کسی بخواد عضو بشه باید افزونه ترجمه کنه و به تیم توسعه افزونه ارائه بده مرسی. حیف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 البته شما میتونید یک دوره افزونه نویسی پیش آقای تهرانی برید و یه افزونه رو بردارید ترجمه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 البته شما میتونید یک دوره افزونه نویسی پیش آقای تهرانی برید و یه افزونه رو بردارید ترجمه کنید. تصحیح میکنم حرف جناب قاسمی رو : پس از شرکت در دوره افزونه نویسی جومینا شما خودتون میتونید افزونه بنویسید و اون چیزی که میخواهید رو تولید کنید ترجمه افزونه هم کار خاصی نیست و آموزش اون در خود سایت جومینا توسط جناب پارسا به صورت کامل توضیح داده شده موفق باشید 4 واکنش ها : محمدحسین میری، رضاقاسمی، Saeed_Shamsi و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر