akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 سلام من طبق آموزش سئو جومینا وقتی در بخش نام مستعار مطالب نوشته شده در کا2 اسمی مرتبط با مقالعه میزارم وقتی مطلب رو ذخیره میکنم بجای نام مستعار وارد شده تاریخ میلادی میاد و هر کاری میکنم درست نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دسترسي بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) جوملا 2.5 خیلی عزیتم کرد قیدوشو زدم رفتم همون 1.5 را برگردوندم تو سایت نظرتون چیه با این کار؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط akhani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 جوملا 2.5 خیلی عزیتم کرد قیدوشو زدم رفتم همون 1.5 را برگردوندم تو سایت نظرتون چیه با این کار؟ مثل این میمونه که بگید سرعت ای دی اس ال یا وایمکس خیلی زیاده من برمیگردم روی همون دایل آپ شما اگر بیشتر در آموزش ها دقت کنید و دستورالعمل هارو درست انجام بدید هیچ وقت مشکلی نخواهید داشت 2 واکنش ها : salimy و akhani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 اوکی قبول@سطح دسترسی به ادمین بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 یا برای من یا برای آقای قاسمی پ.خ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد شما توي كا 2 مطلب ارسال كرديد؟ من توي كا 2 ارسال كردم درست بود كه ببينيد: http://www.abba1.org/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/155-test نام مستعار رو دادم test نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 بله اما در صورتی که در نام مستعار اینگلیسی بنویسید اگر فارسی بنویسید نمیشود در حالی که در جوملا 1.5 فرقی نمیکرد ببینید من تغییر به فارسی دادم و در نام مستعار نوشتم تست و قبول نکرد و نام مستعار به تاریخ تبدیل شد http://www.abba1.org/مقالات/155-2014-09-06-12-06-41 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خوب بايد تغييراتي داخلش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 خوب چه تغییراتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 تغییرات تو کد نویسی که از فارسی هم پشتیبانی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 خوب من باید انجام بدم؟چطوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 من فقط گفتم باید تغییراتی داد با آقای تهرانی تماس بگیرید احتمالا راهنماییتون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما آیا گزینه های مربوط به SEF و یونیکد را در بخش ساماندهی(تنظیمات) جوملا روشن کرده اید ؟ آیا نام پرونده htaccess.txt را به .haccess ویرایش نموده اید ؟ گمان می کنم با اینها گره از کار باز بشود . 2 واکنش ها : mahdi m و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 بله انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 تا جایی که در خاطر دارم باید بعد از این کار باید درست کار کند. اگر دوست داشتید دسترسی را برایم پیام ویژه بکنید بررسی خواهم نمود. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 تا جایی که در خاطر دارم باید بعد از این کار باید درست کار کند. اگر دوست داشتید دسترسی را برایم پیام ویژه بکنید بررسی خواهم نمود. درست شد. دوست گرامی همانطور که گفتم باید گزینه یونیکد را روشن می نمودید . که این کار را نکرده بودید . همیشه پاسخ ها را بادقت بخوانید. 2 واکنش ها : رضاقاسمی و akhani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) آقا تيرداد يه دوره كلاس خصوصي بايد بيام پيشت خيلي اطلاعاتت بالاست ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) شرمنده می کنی این حرفا چیه. شما خودت استادی ویرایش شده شهریور 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 ممنون از همه که صادقانه کمک کردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 اما یک مشکل دیگه هم هست و اون این هست که وقتی برچسب ها را مینویسیم و ذخیره میکنیم دوباره برچسب ها حذف میشوند و ذخیره نمیشوند این مشکل چطور حل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر