barani 3 ارسال شده در شهریور 93 سلام تو قسمت تنظیمات کلی گزینه ssl رو روی بلی گذاشتم بعد سایت باز نشد میخواستم بدونم آیا ربطی به این قضیه داره ؟؟ الان من باید چیکار کنم قسمت مدیریت باز نمیشه... لطفا راهنماییم کنید سایت اصلا بالا نمیاد... دلیلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام نباید فعال میکردی با هاست تماس بگیر ودرمیان بزارقضیه را نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در شهریور 93 تو قسمت cpanel نمیتونم خودم کاری رو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در شهریور 93 هیچ گزینه ای نیست تنظیمات رو برگردونم عقب؟؟ لطفا راهنماییم کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر دوست عزیز وارد روت فایل های جوملا بشید فایل به نام configuration.php را در سی پنل به صورت زیر ویرایش کنید دنبال متن زیر بگردید public $force_ssl = '1'; عدد 1 را به عدد 0 تغییر دهید و ذخیره نمایید موفق باشید 1 واکنش ها : barani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در شهریور 93 ممنونم درست شد فقط اینکه تو قسمت فایل منیجر فایل رو که ویرایش میکردم اخطار میداد به همین دلیل فایل رو دانلود کردم،ویرایشش کردم و بعد گذاشتم توpublic_html یعنی همون جایی که قبلا بود...بعداً مشکلی پیش نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 خیر 2 واکنش ها : barani و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر