mehdiastro 2 ارسال شده در شهریور 93 سلام من میخوام از طریق یکی از افزونه های جوملا ایمیل انبوه ارسال کنم به خاطر امکانات خوبی که داره یک مسکل وجود داره اون هم اینکه امکان وارد کردن ایمیل وجود نداره و باید ایمیل ها همراه نام کاربری وارد بشه که این کار برای 1000 تا ایمیل کار وقت گیری هستش راهی وجود داره که این امر راحتتر انجام بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) ميتونم براتون سيستم خبرنامه بنويسم كه ايميل ارسال كنه ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیز برای جوملا این مورد وجود داره لطفا روشی ارایه بدید که بشه ایمیل ها را وارد جوملا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 همراه با گروه بندي؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در شهریور 93 فرقی ندارد فقط بشه وارد کرد ایمیل هارو تا بتونیم ایمیل هارو ارسال کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اينو براتون مينويسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر