mehdi4ever 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام می خواستم بدونم چه جوری میشه یه صفحه countdown (از همین صفحه ها که میگه مثلا 10 روز تا بالا آمدن سایت باقی مانده) استفاده کنم من کد های آماده htmlو css رو دارم فقط می خواهم بدونم چه جوری میشه به جای صفحه اول آپاچی همچین صفحه ای تا بالا آمدن سایت روی وبسایتم بزارم مثل این :FlipClock.jsیا jQuery Final Countdown Demoالبته یه همچین آموزشی هم دیدم و اعمال کردم ولی اتفاقی نیفتاد همچنین بعد از نصب جوملا 3 و استفاده از قالب آماده ( از همین Quick Start ها ) چه جوری می تونم اول به یک صفحه که از قبل ساختم هدایت کنم بعد با زدن روی لینک مربوطه به صفحه اصلی مراجعه کنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از قالب جوملا استفاده كن يه قالب براي همين كار هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi4ever 0 ارسال شده در شهریور 93 از قالب جوملا استفاده كن يه قالب براي همين كار هس خوب شما میگی برو دنبال یه قالب که همچین قابلتی داشته باشه حالا من از یه قالبی خوشم آمده که همچین قابلیتی رو نداره و در ضمن من اصلا قبل از این که قالب جوملا رو بالا بیارم می خواهم یه صفحه شمارشگر داشته باشم (که با HTML&CSS هستش ) خوب اونو باید چی کار کنم ؟ چه جوری به آپاچی بفهمونم تا اون رو نشون بده ؟ چه کد و چه اسکریپتی باید بنویسم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر